Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: robertdg
19-06-2014, 18:06
Dobry mechanik zajmujący się Galami ?
Autor Wiadomość
lortek 
Forumowicz

Auto: Galant 2.5 V6 Avance 2001
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-06-2014, 14:14   Dobry mechanik zajmujący się Galami ?

Koledzy polecilibyście jakiegoś dobrego mechanika, który zna się na Miśkach a najlepiej na Galantach gdzieś w rejonie Kielc, Radomia, bądź nawet gdzieś dalej ? Nie chciałbym oddawać mojego do jakiegoś mechanika, który będzie się uczył na moim okazie więc chciałbym się pierw dopytać :)
Będę wdzięczny za pomoc

MichalCK 
Forumowicz

Auto: galant 6g 2.0 TD
Wysłany: 20-06-2014, 14:38   

KIELCE Rolna 2 w po prawej stronie sa niskie budynki i szyldy firmy ktora sprzedaje klimatyzacje. Jadac w prawo za ten budynek bedziesz widzial galanty cale na czesci. To jest Firma Japan Parts Firma sprowadza glanaty z angli i skupuje rozbitki na czesci. W tamtym tygodniu wymieniali mi sprezyne z przodu i komplet klockow na przod zaplacilem za robocizne z klockami 250zl sprezyna byla moja. Oni robia widze tylko mitsubishi Syn szefa jezdzi galantem jak i jego ojciec. Numeru nie mam

lortek 
Forumowicz

Wysłany: 22-06-2014, 12:24   

O kogoś takiego właśnie mi chodziło :) Dzięki wielkie !!! :)

TheDoctor 
Nowy Forumowicz

Auto: EA5A
Wysłany: 24-06-2014, 13:43   

lortek napisał/a:
O kogoś takiego właśnie mi chodziło :) Dzięki wielkie !!! :)

Wybierasz sie do Kielc?

meydey000 
Mitsumaniak
meydey

Auto: ea5w v6 se; magnum 480 dxi eev
Wysłany: 24-06-2014, 15:46   

jeśli piszesz o Tomku Zapale to daj sobie spokój bo to fajansiarz i cwaniak. coś już o nim wiemy...

lortek 
Forumowicz

Wysłany: 24-06-2014, 21:05   

meydey000 napisał/a:
jeśli piszesz o Tomku Zapale to daj sobie spokój bo to fajansiarz i cwaniak. coś już o nim wiemy...

Jestem z nim umówiony na jutro O_O o co chodzi że to fajansiarz i cwaniak ? Możesz napisać coś więcej bo troche mnie zmartwiłeś ...

[ Dodano: 24-06-2014, 21:13 ]
TheDoctor napisał/a:

Wybierasz sie do Kielc?

Jutro jestem umówiony właśnie z Panem Tomkiem

pawe2605 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.5 kombi
Wysłany: 29-06-2014, 12:55   

ja robiłem rozrzad u niego nie narzekam

meydey000 
Mitsumaniak
meydey

Wysłany: 29-06-2014, 15:44   

pawe2605 napisał/a:
ja robiłem rozrzad u niego nie narzekam

no to czekaj aż cie przekręci na czymś.

Adrians 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A '01
Wysłany: 30-06-2014, 23:05   

Popieram to co napisał meydey000. Nie warto tam zajeżdżać, też się o tym przekonałem, gdy dałem mu do sprawdzenia popychacze. Fajansiarz i cwaniak to najtrafniejsze określenia.

pawe2605 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2.5 kombi
Wysłany: 01-07-2014, 18:39   

To kogo polecacie w takim razie?

Arczi89 
Mitsumaniak
03057/KMM

Auto: Lancer X 2.0 DiD
Wysłany: 01-07-2014, 21:13   

też bym chętnie wstawił swoje autko do kogoś kto się zna na mitsu (przegląd co w trawie piszczy oraz ewentualne naprawy) .

Adrians 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A '01
Wysłany: 02-07-2014, 18:13   

Mechaników najlepiej unikać. :)
Ale jeśli już nie ma wyjścia i chodzi o mechanika lubiącego Mitsubishi to można spróbować u Pana Adriana z Radomia (tel. 535-593-771).
W Kielcach z bardziej ogólnych zakładów to GetCar na Ściegiennego, ewentualnie Pan Ściubis (Zalesie ul. Browarna 23).

meydey000 
Mitsumaniak
meydey

Wysłany: 04-07-2014, 06:26   

w naszym regionie nie ma mechanika do mitsu. jednak jak ktoś chce to mogę podać namiary na mechanika z moich okolic (ja u niego serwisuje mojego). zresztą jest o tyle w porządku że jest to emerytowany policjant i robi to "z zamiłowania". jak coś to proszę pisać na pw do mnie.

MichalCK 
Forumowicz

Auto: galant 6g 2.0 TD
Wysłany: 06-07-2014, 16:33   

Poprawiam sie i przepraszam wszystkich ze polecilem tego gnoja :-X :| Opowiem moja historie:
Na zwalniaczu na moim osiedlu pekla mi lewa sprezyna .Wiec na allegro zamowilem nowa i podjechalem do owego Pana by mi ja wymienil a przy okazji wyminil mi klocki z przodu.

zostawilem auto u niego na godzine bo bylem z dzieckiem i zaczelo plakac.
po godzinie poszedlem do niego po odbior miska i wszystko wydawalo sie OK ale po kilkunastu lub kilku dziesieciu kilometrach zaczelo mi cos stukacz przodu z lewej i prawej .
Zajechalem do innego mojego znajomego mechanika by mi sprawdzil co to sie dzieje i stwierdzil ze mam uszkodzone laczniki stabilizatorow. Ale oczy zrobilem bo przeciez przed wymiana nic nie stukalo tylko czasami sprezyna ktora pekla na dwoch pierwszysch zwojach. Jestem na 1000000% pewny ze gnoj mi je uszkodzil bym do niego przyjechal na kolejne naprawy. Taki piiii. Teraz mam nauczke jak juz robic auto to u kogos zaufanego co liczy sie z klientem i wie ze jak sie zadba o klienta to beda wracac z kazda usterka nawet najmniejsza. Nie polecam T.ZAPALY. Moje podejzenia sa takie ze jak maja sporo czesci z rozbitkow to moga wymienic nam dobre czesci na badziewie a potem zacieraja rece bo jedzie sie do niego znowu.
Ostatnio zmieniony przez meydey000 07-07-2014, 18:45, w całości zmieniany 1 raz  

meydey000 
Mitsumaniak
meydey

Wysłany: 07-07-2014, 18:42   

Edit
MichalCK napisał/a:
Poprawiam sie i przepraszam wszystkich ze polecilem tego gnoja :-X :| Opowiem moja historie:
Na zwalniaczu na moim osiedlu pekla mi lewa sprezyna .Wiec na allegro zamowilem nowa i podjechalem do owego Pana by mi ja wymienil a przy okazji wyminil mi klocki z przodu.

zostawilem auto u niego na godzine bo bylem z dzieckiem i zaczelo plakac.
po godzinie poszedlem do niego po odbior miska i wszystko wydawalo sie OK ale po kilkunastu lub kilku dziesieciu kilometrach zaczelo mi cos stukacz przodu z lewej i prawej .
Zajechalem do innego mojego znajomego mechanika by mi sprawdzil co to sie dzieje i stwierdzil ze mam uszkodzone laczniki stabilizatorow. Ale oczy zrobilem bo przeciez przed wymiana nic nie stukalo tylko czasami sprezyna ktora pekla na dwoch pierwszysch zwojach. Jestem na 1000000% pewny ze gnoj mi je uszkodzil bym do niego przyjechal na kolejne naprawy. Taki piiiii.. Teraz mam nauczke jak juz robic auto to u kogos zaufanego co liczy sie z klientem i wie ze jak sie zadba o klienta to beda wracac z kazda usterka nawet najmniejsza. Nie polecam T.ZAPALY. Moje podejzenia sa takie ze jak maja sporo czesci z rozbitkow to moga wymienic nam dobre czesci na badziewie a potem zacieraja rece bo jedzie sie do niego znowu.

Odpowiedz do tematu