|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] Przegub wewnętrzny - prawy |
Autor |
Wiadomość |
muusk
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma GLS TD 1998r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-06-2014, 10:30 [Cari 1.9TD] Przegub wewnętrzny - prawy
|
|
|
Witam, jak trwoga to ... na forum
Mam luzy na prawym przegubie, potrzebuję więc przegubu albo całej półosi- do mojego Miska 1,9 TD - obdzwoniłem z 6 sklepów i nie mają.
Czy ktoś z tym ostatnio miał przyjemność i ma jakąś wiedzę gdzie to zdobyć?
Na allegro nie ma takich przegubów ale znalazłem 3 używane półosie:
Czy zastosowanie połosi, przegubu bez ABS w aucie z ABs bedzie ok?
Aukcja allegro
To by chyba pasowało:
Allegro polos ok
A tu brakuje kawałka, dałoby radę złożyć?
Polos bez czegos |
|
|
|
 |
lesmen
Mitsumaniak

Auto: Carisma1,9TD & PajeroI&
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 117 Skąd: Kaszuby
|
Wysłany: 20-06-2014, 11:42
|
|
|
Szukaj całej półosi używanej. Jeśli masz abs to tylko z abs bo inaczej nie będziesz go miał wcale. Patrz też volvo v40/s40 bo z silnikami 1.9td mają te same półosie. Miałem ten sam problem, kupiłem raz jedną używaną, która niestety też długo nie pochodziła a następną już udało mi się w niezłym stanie dostać. A więc szukaj i licz na szczęście Choć majątek nie kosztują bo ja tą drugą chyba dostałem za 50zł:) |
|
 |
rasiak1980
Forumowicz

Auto: carisma 1.8 GDI / 1,9 DiD
Kraj/Country: UK
Pomógł: 30 razy Dołączył: 24 Wrz 2008 Posty: 997 Skąd: Sopot
|
Wysłany: 21-06-2014, 14:40
|
|
|
tą ostatnią bez kielicha to możesz sobie odpuścić możliwe że masz bieżnie w kielichu wybite i jak włożysz ten krzyżak to efekt będzie dokładnie taki sam - szkoda kasy i czasu poza tym widać na pierwszy rzut oka że to złom |
|
|
|
 |
|
|