|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
NIE DZIAŁA NAPĘD POMOCY! pomóżcie dziewczynie! :( |
Autor |
Wiadomość |
exene
Nowy Forumowicz exene
Auto: Mitsubishi L200 r.2004 2,5 TDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-06-2014, 07:47 NIE DZIAŁA NAPĘD POMOCY! pomóżcie dziewczynie! :(
|
|
|
Hej! Nie działa mi napęd. Miga mi kontrolka od napędu. Byłam u mechanika myślałam, że to wina sprzęgiełek ale mechanik powiedział że one są wporządku. Okazało się, że na membranie od tego podciśnieniowego włączania napędu jest pęknięcie więc wymieniłam to. Niestety nadal napędu nie ma. Na kablach na elektrozaworkach jest prąd, więc czy możliwe jest to, że te elektorzaworki są zepsute i one nie załączają napędu? Pomóżcie! Z tym napędem zaczeło się tak, żę migała ta kontroolka od załączania napędu pomimo, że naped był wyłączony i przy hamowaniu było słychać jakieś takie "chraczenie" tuczenie tak jakby napęd był nie do końca załączony lub odłączony...
Pomóżcie chłopaki!! bo martwie się co z moją eLą się dzieje:)
Gabi |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 30-06-2014, 12:26
|
|
|
Od elektrozaworów bym zaczął. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|