|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
czekanie się opłaciło |
Autor |
Wiadomość |
autoklima666
Nowy Forumowicz
Auto: galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-07-2014, 15:46 czekanie się opłaciło
|
|
|
dość sługi czas temu podczas wizyty w pewnym komisie w łodzi rz\ucił mi się w oczy galant srebrny sedan z ładnymi wlotami na masce niestety własciciel okmisu wtedy jeszcze nie wiedział co będzie robił z tym autem. Mijały miesiące a on dalej stał taki jakiś smutny choć w międzyczasie przez chwile miał kolege tylko w wersji kombi którego niestety ktoś sprzątnął mi sprzed nosa. i tak sobie stał do zeszłego poniedziałku kiedy to w wyniku pewnych perturbacji kombinacji trafił w końcu w moje ręce (teoretycznie żona ma nim jezdzić)
autko podejżewam że jest tu znane gdyż wkoło naklejki mitsumaniaki nawet jakaś flaga się w bagażniku znalazła.
ale bliżej o aucie
silnik 2,5 v6
manualna skrzynia
klima
elektryka
ładna welurowa tapierka
rozpórka pod maską
i chyba to wszystko
ogolnie plan był prosty wywalić wszelkie niepotrzebne rzeczy np alarm który żył własnym życiem, resztki instalacji gazowej. pousuwać ogniska korozji n anadkolach i w innych miejscach potem czarny mat na niego rzucić i jezdzić.
Niestety plany zostały pokrzyżowane przez zużytą kopułke aparatu zapłonowego( chętnie kupie jakąś w sensownym stanie) kable zapłonowe jakieś myszy czy cuś pogryzło nieszczelny układ chłodzenia niestety w okolicach pompy wody.
z przyjemniejszych rzeczy podczas oglądania co trza zrobić rzuciły mi się w oczy ładnie wyglądające fioletowe spręż7yny z przodu całkiem przyzwoite nacinane nawiercane tarcze
mam nadzieje że autko po wyeliminowaniu bobów będzie się sprawować długo i dobrze
zdjęcia jkaoś niebawem pododaje tylko musze się naumieć jak |
|
|
|
 |
WreX
Mitsumaniak Igrający ze śmiercią

Auto: Galant Avance 2002 2.5l
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 20 Lip 2011 Posty: 1896 Skąd: Wieluń
|
Wysłany: 10-07-2014, 16:23
|
|
|
autoklima666 napisał/a: | galant srebrny sedan z ładnymi wlotami na masce |
Zdjęcia pokaż! |
_________________ Moja Żona...
ma PRAWIE 8 sekund do setki... a Twoja ?
Takie tam zdjęcia chcesz pooglądać Gość ?
 |
|
|
|
 |
|
|