|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ECU do 3.0 24V 6G72 |
Autor |
Wiadomość |
ppkss4_
Forumowicz
Auto: Pajero I 3.0 V6 24V
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Gru 2013 Posty: 102 Skąd: Kwidzyn
|
Wysłany: 09-08-2014, 11:30 ECU do 3.0 24V 6G72
|
|
|
Witam,
Wczoraj napisałem temat w dziale technicznym lecz chyba został usunięty przez moderatora. Chętnie bym odkupił ECU od 300GT 3.0 24V 6G72, sterownik docelowo ma wylądować w Sigmie o tym samym silniku bez EGR, TCL i turbo. Jeżeli ma ktoś zbędny sterownik i odda za rozsądne pieniądze to z chęcią przygarne. Temat dość pilny bo prawdopodobnie moje ECU padło a nie mogę znaleźć sterownika od Sigmy z wersją bez TCL do 24V.
Pozdrawiam i czekam na pomoc....
[ Dodano: 15-08-2014, 14:30 ]
Sterownik już nabyty, temat zamknięty.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 29-09-2016, 20:04 ]
Odświeżam temat i ponownie szukam sterownika. Ten który kupiłem długo mi nie służył bo zaledwie 3 miesiące. Cały czas pokazywał błąd wtrysku aż w końcu się zapalił. Podłączyłem stary sterownik i jeżdżę na nim do dzisiaj lecz cały czas wyświetla mi błąd kontroli trakcji. |
|
|
|
 |
|
|