|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.0, 2003r, kombi, srebrny, Granowiec |
Autor |
Wiadomość |
rafalsky
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi GALANT 2.0 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-08-2014, 12:10 [EAx 97-04] Galant 2.0, 2003r, kombi, srebrny, Granowiec
|
|
|
Witam Szanownych Forumowiczów,
Prośba o opinię na temat poniższego autka
Galant
Kod: | cena: 10 900 zł
Cechy zewnętrzne:
hak, alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
ABS, ASR, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser, ESP
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, tapicerka welurowa, kierownica wielofunkcyjna
Historia:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu
Witam. Do sprzedania mam pięknego Galanta. Auto świeżo sprowadzone z niemiec w stanie IDEALNYM. Bogate wyposażenie min: Climatronic, Alufelgi, Hak (z homologacją), ABS, ESP, instalacja gazowa sekwencyjna, elektrycznie składane lusterka, 4X szyby elektryczne itd. AUTO z ORYGINALNYM UDOKUMENTOWANYM PRZEBIEGIEM.W samochodzie nigdy nie palone. Wnętrze utrzymane Idealnie. 3 komplety kluczyków i 2 piloty. Możliwy powrót do domu na kołach ważny przegląd i ubezpieczenie. Gorąco polecam cena okazyjna. |
Z góry dzięki i Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 04-09-2014, 20:13, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 25-08-2014, 19:40
|
|
|
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
skobalt
Forumowicz
Auto: Galant EA5W kombi 2002
|
Wysłany: 29-08-2014, 22:04
|
|
|
Witam! Dopiero teraz zajrzałem w dział chcę kupić... Jeśli jest to jeszcze aktualne to mogę w niedzielę podlecieć go zobaczyć, bo do Granowca mam nie całe 20 km. Pozdrawiam
Witam! Byłem obejrzec dzisiaj tego Gala a wiec tak:
Na pierwszy rzut oka auto nawet nawet. Nadkola dają juz o sobie znać to znaczy widać pęcherzyki i na rancie wychodzi ruda.
Nie widziałem od spodu dokładnie auta ale z tego co sie wychyliłem na kolanach to wygląda dobrze.
Felgi nieoryginalne, opony srednie nie spojrzałem na wiek
Kielichy ok.
Lekki wyciek z pod pokrywy zaworów i zardzewiała pokrywa kolektora wydechowego, ale to chyba standard chociaż moja wygląda dużo lepiej.
Auto jest na niemieckich blachach wiec do opłat, ma zainstalowaną w Niemczech instalację BRC. Przebieg 182 tyś km. Sprzedawca twierdzi że serwisowany do końca. Cena 10 000 zł, tyle chce za auto.
Sprzedawca mówi ze musiał zakupić i pomalować przedni zderzak, bo ten co był ledwo sie trzymał.
Tylna klapa mam takie wrażenie, że ma trochę inny odcień od reszty.
Podczas jazdy próbnej auto spisywało się bardzo dobrze. Zawieszenie ciche, silnik żwawy, biegi wchodziły płynnie bez zgrzytania.
To tyle. w razie czego piszcie. Może komuś się to przyda. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|