|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brembo max? gdzie szukac? |
Autor |
Wiadomość |
czarnuch23
Mitsumaniak Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 771 Skąd: WAWA
|
Wysłany: 06-02-2007, 16:01 Brembo max? gdzie szukac?
|
|
|
Musze kupic nowe tarcze do mojego misia i postanowilem zrobic mu dobrze kupujac ciutke lepsiejsze BREMBO MAX a do nich klocki (sklaniam sie na EBC green stuff) bo niestety ale zakupione nietak dawno ATE bede chyba relamowal... zarznely mi tarcze ze teoretycznie nadaja sie do przetoczenia.. ale jako ze jedna z nich jest najprawdopodobniej podgieta (huczy i bije podczas hamowania) nie bede sie bawil (wkoncu od tego zalezy moje i nie tylko moje bezpieczenstwo)
I tu pojawia sie pytanie? gdzie kupowac zeby kupic odrazu komplet i nie zaplacic jak za przyslowiowe zborze... wiem ze kilku mitsumaniako jezdzi na maxach dlatego mozepoleca mi jakis sklep (hurtownie)?
I jeszcze jedno pytanie jak mam podejsc do reklamacji posiadanych klockow ATE? (strasznie piszczaly ale nie spodziewalem sie ze wyzadza az takie szkody) Moje tarcze wygladaja strasznie... sa rowkowane.. tyko szkoda ze po obwodzie bruzdy sa dosc znaczne....
Z gory dzieki za pomoc |
_________________ http://www.3xl.in.lublin....lcik-czarnuch23 |
|
|
|
 |
piotras
Forumowicz

Auto: Nissan Pathfinder LE 2,5 dCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 392 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-02-2007, 19:01
|
|
|
Ja swoje maxy kupowałem u japaneze. Wyszło mi to nawet jakoś tak niedrogo (ceny konkretnie nie pamiętam) |
_________________ Colt CJ0 1.6 GLX '97
Maciek Wisławski Edition
sprzedany 16.06.2008
Nissan Pathfinder 2,5 dCi po lekkim sofcie 210,8 KM - 467,4 Nm
 |
|
|
|
 |
czarnuch23
Mitsumaniak Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T