|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak przepchnąć kabel z komory silnika do kabiny? |
Autor |
Wiadomość |
swistak81 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-04-2009, 07:26 Jak przepchnąć kabel z komory silnika do kabiny?
|
|
|
Witam,
Szukałem po forum informacji w jaki sposób prowadziliście kabel z komory silnika do kabiny używając oryginalnego przejścia za schowkiem.
Kilka pytań się pojawiło ale nikt nie odpowiedział.
Kolega Kikan napisał mi priva, że faktycznie tamtędy przepchnął - ale to było dawno i praktycznie nie pamięta szczegółów jak to zrobił.
Ściągnąłem taką osłonę/pokrywę nad nogami pasażera ale kurcze nie widać tam wyjścia tych kabli.
Co wy tam rozbieraliście? Bo jak wentylację (filtry, wentylator) to ja już wolę sobie nawiercić własny otwór...
Poradźcie jak lepiej. |
|
|
|
 |
BigTomala
Mitsumaniak MOD Black Dragon

Auto: GALANT Sport Edition EA5A V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 25 razy Dołączył: 01 Cze 2006 Posty: 309 Skąd: GDAŃSK/Pruszcz Gd
|
Wysłany: 24-04-2009, 15:48
|
|
|
A zagladałeś tutaj : http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=8951
Może coś podpatrzysz? Powodzenia ! |
_________________ To, że akurat milczę nie oznacza, że nie mam nic do powiedzenia... Kiedy rozum śpi budzą się upiory...
 |
|
|
|
 |
swistak81 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-04-2009, 21:22
|
|
|
BigTomala, tak zaglądałem.
Z tego co tan kolega napisał pod zdjęciem to on robił sobie dodatkowy otwór (bo pisze że zabezpieczał gumą).
A ja widziałem w kilku miejscach na forum jak koledzy pisali, że przeciągali kable wraz z oryginalną wiązką... Myślałem że dowiem się jak to robili bo nikt nie pisał sposobu...
Dzięki za pomoc anyway. |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|