|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Jackie 24-11-2014, 13:40 |
[Carisma] Radio z DVD |
Autor |
Wiadomość |
wojtek2310
Forumowicz
Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-09-2014, 11:58 [Carisma] Radio z DVD
|
|
|
Witam
Ciekawi mnie czy któryś z użytkowników w swojej cari ma zamontowane radio z DVD jeśli tak to czy w oryginalnym miejscu i jaki to model radia no i czy jedzie na oryginalnym nagłośnieniu.
W oryginalnym miejscu zasłoni na wiewy, macie jakieś pomysły. |
|
|
|
 |
dexter1992
Forumowicz

Auto: Carisma 1.6 16V Avance
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lip 2014 Posty: 171 Skąd: Siucice
|
Wysłany: 28-09-2014, 13:39
|
|
|
Cześć. Sam się zastanawiałem nad radiem Peying Py9907. Ma też DVD, GPS, DVB-T i inne bajery jak np. wejście na kamerę cofania która w sumie może i by się przydała i droga nie jest. Patrzę na to tak. Wyjąć radio seryjne czy jakie tam masz. Zdjąć ostrożnie panel z nawiewami. Panel od klimy dać nad nawiewy. Zdemontować schowek. Czy tak podejdzie ? Sam nie wiem. Ewentualnie panel klimy dać pod radio tam gdzie demontujesz schowek ten mały. I wstawić radio nad panel klimy. |
|
|
|
 |
wojtek2310
Forumowicz
Auto: Carisma
|
Wysłany: 12-10-2014, 20:48
|
|
|
Ja to myślałem w taki sposób by schowek włożyć w miejsce radia a radio w miejscu schowka. Radio by było z wysuwanym ekranem w ten sposób mogło by się kontrolować panelem od nawiewu. Na razie to tylko pomysł
Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?? |
|
|
|
 |
|
|