Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Jackie
24-11-2014, 13:40
[Carisma] Radio z DVD
Autor Wiadomość
wojtek2310 
Forumowicz

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-09-2014, 11:58   [Carisma] Radio z DVD

Witam
Ciekawi mnie czy któryś z użytkowników w swojej cari ma zamontowane radio z DVD jeśli tak to czy w oryginalnym miejscu i jaki to model radia no i czy jedzie na oryginalnym nagłośnieniu.
W oryginalnym miejscu zasłoni na wiewy, macie jakieś pomysły.

dexter1992 
Forumowicz

Auto: Carisma 1.6 16V Avance
Wysłany: 28-09-2014, 13:39   

Cześć. Sam się zastanawiałem nad radiem Peying Py9907. Ma też DVD, GPS, DVB-T i inne bajery jak np. wejście na kamerę cofania która w sumie może i by się przydała i droga nie jest. Patrzę na to tak. Wyjąć radio seryjne czy jakie tam masz. Zdjąć ostrożnie panel z nawiewami. Panel od klimy dać nad nawiewy. Zdemontować schowek. Czy tak podejdzie ? Sam nie wiem. Ewentualnie panel klimy dać pod radio tam gdzie demontujesz schowek ten mały. I wstawić radio nad panel klimy.

wojtek2310 
Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 12-10-2014, 20:48   

Ja to myślałem w taki sposób by schowek włożyć w miejsce radia a radio w miejscu schowka. Radio by było z wysuwanym ekranem w ten sposób mogło by się kontrolować panelem od nawiewu. Na razie to tylko pomysł :oops:

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły??

Odpowiedz do tematu