|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 24-06-2015, 20:29 |
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6, kombi, automat |
Autor |
Wiadomość |
rademenes
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2,5 '99 SE
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 26-10-2014, 19:47
|
|
|
rademenes, jedno auto na temat oraz
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247 |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
rademenes
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2,5 '99 SE
|
Wysłany: 26-10-2014, 20:07
|
|
|
Przepraszam i dziękuję za uwagę, nie doczytałem czerwonego napisu , a skupiłem się na tytule.
Już się poprawiam i pozostawiam w tym temacie auto w skórze i z panoramą:
http://olx.pl/oferta/mits...html#c58a4697a5
Ma nakręcone ponad 400k i widać, że szczere info, bo na zdjęciu silnika, które dostałem na maila, widać na kartce z olejem że przebieg to 427124 km.
Info z maila od właściciela:
Olej w skrzyni i w silniku był zmieniany przed wakacjami(tego roku) rozrząd ponad dwa lata temu, akumulator wymieniałem przed poprzednią zimą jeśli dobrze pamiętam.Gaz sekwencyjny.na butli gazu 50l przejedzie na dojazdy 30 km 1/2 trasa1/2 korki w mieście ok.360-400km na trasie nawet 580 w tym roku zależy od nogi.na benzynie trudno powiedzieć ile pali bo prawie nigdy nie jeździłem ale na pewno dużo mniej.
Problem jest od kilku tygodni z czujnikiem parkowania ale on nie jest standardowym wyposażeniem(odpadła farba z czujnika i głupieje). Dla mnie najbardziej upierdliwą usterka jest zepsuta blokada tylnego fotela nie wiem czemu ale się zaciela i się nie blokuje.A słychać stuki w lewym przednim zawieszeniu wahacz był wymieniany więc to pewnie któraś końcówka.
Do tego:
Silnik na benzynie chodzi idealnie na gazie czasem ma wahania obrotów ale nigdy nie gaśnie czy coś, od początku jest problem z pojawiającym się pod korkiem olejem który brudzi silnik.
Potrzebuję info czy interesować się tym egzemplarzem i drążyć temat ze sprzedającym, dalej wnikać w szczegóły- przyznam, że cena b. atrakcyjna, pomimo tych usterek, czy szukać innego.
Pozdrawiam
Radek |
|
|
|
 |
|
|