|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zasilanie wyświetlacz, a radio / kod radia |
Autor |
Wiadomość |
ptk8989
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma, 2001, 1.8GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2017, 17:43 Zasilanie wyświetlacz, a radio / kod radia
|
|
|
Witam wszystkich.
W mojej Carismie uszkodzony jest wyświetlacz komputera pokładowego. Chcę się do niego dobrać, ale pojawia się pewien problem. Gość, od którego auto kupowałem zagubił kod do radia.
Pytanie jest następujące:
- Czy odłączenie wyświetlacza będzie skutkowało odłączeniem zasilania od radia i koniecznością wpisania kodu?
W przypadku odpowiedzi twierdzącej na powyższe, czy jest jakiś sposób na odblokowanie radia lub sposób na nieodcięcie zasilania od niego?
Jeśli jest potrzeba, model radia to W142.
Przy okazji spytam, bu nie rozpoczynać nowych tematów bez sensu:
1. Czy ktoś miał problem z podświetleniem radia? Jak się lekko uderzy z boku czasami zaskakuje, ale w większości przypadków jednak oświetlenia brakuje.
2. Czy panel sterowania lusterkami powinien być podświetlony, czy brak oświetlenia w tym miejscu to normalna sprawa?
Z góry dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że tematu nie zdublowałem, nie mogłem wcześniej znaleźć |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21953 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 07-08-2017, 19:05
|
|
|
Panel sterowania lusterkami powinien być podświetlony. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21015 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 07-08-2017, 20:07
|
|
|
W tym radiu nie ma żadnego kodu. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
|
|