|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: sruba 07-08-2007, 09:30 |
[CJX 96-02] Temat (Zalozenie centralnego zamka+alarm) |
Autor |
Wiadomość |
Marekb88 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2007, 22:42 [CJX 96-02] Temat (Zalozenie centralnego zamka+alarm)
|
|
|
Witam Mitsumaniakow!
Od jakiegos czasu planuje zalozyc w swoim colcie CJO centralny zamek z alarmem (komplecik z pilotami ), tylko mam ogromny problem z kupnem takiego zestawu gdyz jak wiadomo nie mamy tak jak prawie w kazdym innym aucie tego przycsku z góry obicia do zamykania/otwerania drzwi takze nie wiem jakie silowniki i z jakimi mocowaniami potrzeba by to wszystko zamontowac.
Prosilbym o jakies namiary na model, najlepiej jakąs oferte zakup takiego zastawu ktory bedzie pasowal w 100% w moim aucie (colt 98r), no i przedstawienie jakiegos schematu montarzu takich urządzen w drzwiach.
Dzieki i czekam na podpowiedzi! |
|
|
|
 |
jotupe [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2007, 22:58
|
|
|
Witam,
Ja również przyłączam się do postu, u mnie sprawa wygląda następująco: COLT CA0 Posiadam centralny zamek sterowany kluczykiem, ale plauje zainstalowanie sterowania z pilota. Będe wdzięczny za jakieś propozycje roziązania. |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
|
|