Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Następca Grandisa-Outlander
Autor Wiadomość
chopinek 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi outlander
Kraj/Country: Germany
Wysłany: 30-01-2015, 21:49   Następca Grandisa-Outlander

Witam, jako że mój poprzedni misiek naprawdę dobrze się sprawdził stałem się szczęśliwym posiadaczem Outlandera. Mam nadzieję że mnie nie zawiedzie. Dieselek który jak dla mnie pięknie klekocze. Mówią że silniki niemieckie są technologicznie lepsze. Ten jest podobno japonski i mam nadzieję że ten mi się sprawdzi. Cóż mogę powiedzieć. Jechałem już nim po kompletnych zadupiach. Sprawdził się idealnie.
Grandis był super. Nie musiałem nic robić przy nim.
Pozdrawiam

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-02-2015, 13:16   

chopinek, cieszymy się Twoim szczęściem, ale racz zaspokoić naszą ciekawość i dorzuć jakieś zdjęcia, jakiś opis dotyczący wersji, wyglądu, stanu... daj coś poczytać i oglądnąć :D

chopinek 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi outlander
Kraj/Country: Germany
Wysłany: 07-02-2015, 21:08   

Outlander z 12.2013r, rok modelowy 2014, silnik 2.2 150 km, diesel. Skrzynia manual, 4x4, zdjecia dorzucę niedlugo. Jak go brałem mial 3600 przejechane.
Do tej pory sprawuje się dobrze. Nawet na dość konkretnych bezdrożach.

Odpowiedz do tematu