|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Następca Grandisa-Outlander |
Autor |
Wiadomość |
chopinek
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi outlander
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 30-01-2015, 21:49 Następca Grandisa-Outlander
|
|
|
Witam, jako że mój poprzedni misiek naprawdę dobrze się sprawdził stałem się szczęśliwym posiadaczem Outlandera. Mam nadzieję że mnie nie zawiedzie. Dieselek który jak dla mnie pięknie klekocze. Mówią że silniki niemieckie są technologicznie lepsze. Ten jest podobno japonski i mam nadzieję że ten mi się sprawdzi. Cóż mogę powiedzieć. Jechałem już nim po kompletnych zadupiach. Sprawdził się idealnie.
Grandis był super. Nie musiałem nic robić przy nim.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 01-02-2015, 13:16
|
|
|
chopinek, cieszymy się Twoim szczęściem, ale racz zaspokoić naszą ciekawość i dorzuć jakieś zdjęcia, jakiś opis dotyczący wersji, wyglądu, stanu... daj coś poczytać i oglądnąć |
|
|
|
 |
chopinek
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi outlander
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 07-02-2015, 21:08
|
|
|
Outlander z 12.2013r, rok modelowy 2014, silnik 2.2 150 km, diesel. Skrzynia manual, 4x4, zdjecia dorzucę niedlugo. Jak go brałem mial 3600 przejechane.
Do tej pory sprawuje się dobrze. Nawet na dość konkretnych bezdrożach. |
|
|
|
 |
|
|