|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,0 LPG, 1998r, kombi, Widawa |
Autor |
Wiadomość |
szneqz
Nowy Forumowicz
Auto: 100 NX GA16DS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-02-2015, 14:11 [EAx 97-04] Galant 2,0 LPG, 1998r, kombi, Widawa
|
|
|
Proszę o opinie:
http://olx.pl/oferta/gala...html#30482a9f8d
opis:
Oferta od:
Osoby prywatnej
Marka:
Mitsubishi
Model:
Galant
Poj. silnika:
2 000 cm3
Rok produkcji:
1998
Paliwo:
LPG
Moc silnika:
136 KM
Przebieg:
280 000 km
Typ nadwozia:
Kombi
Kolor:
Niebieski
Stan techniczny:
Nieuszkodzony
witam mam do sprzedania ładnego galanta z niezawodnym silnikiem 2.0 z sekfencyjną instalacją lpg auto doinwestowane wymienione nowe paski,świeży reduktor komputer i filtry gazu oraz regulacja instalacji 4 opony zimowe bierzniki jak nowe,bogate wyposarzenie abs 4pod.pow 4 ele.szyby cen.zam climatronic ele.lus pod.lus hak.galant w bdb stanie bez rdzy środek czysty bez przetarć auto godne uwagi cena do małej negocjacji
Dzwoniłem dowiedziałem się:
Auto kupił w listopadzie 2014 opłacił OC bo nie był zapłacił skarbówkę nie zarejestrował na siebie (ponoć auto dla żony za duże - coś mi tu śmierdzi) niema rdzy silnik nie bierze olej wszystko chodzi spoko jakieś wahacze wymienił olej i paski nie działa ręczny a poza tym niby wszystko miodzio zna ktoś to auto może proszę o jakieś opinie na podstawie zdjęć
[ Dodano: 05-02-2015, 12:18 ]
UP.
Auto jeszcze jest tylko ogłoszenie wygasło i w weekend chce się przejechać zobaczyć a kawałek mam i nie wiem czy warto także bardzo prosze o info jak coś ktoś zauważył widzę jeszcze że kielichy chyba już ruda zżera ale może to tylko zabrudzenie (i tak je trzeba namacalnie sprawdzić) i jak to jest z tą deską bo tu widzę te srebrne wykończenia ale jeszcze zostało drewno np przy regulacji lusterek i na drzwiach te imitacje alu to wychodziły jakoś w galantach czy to jakieś naklejki które można samemu zrobić.
Jak to jest czy w tym roczniku były białe kierunki?
W których miejscach na kielichach bywa najgorzej góra czy gdzieś głębiej szukać oraz w którym miejscu podłużnice tylne gniją da rade to zobaczyć tylko kładąc się pod auto czy trzeba kanału?
[ Dodano: 10-02-2015, 16:38 ]
Dałem sobie spokój |
|
|
|
 |
|
|