|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.4 MIVEC] Pytania od nowego |
Autor |
Wiadomość |
szcz
Nowy Forumowicz
Auto: no
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2015, 01:21 [II 2.4 MIVEC] Pytania od nowego
|
|
|
Witam,
wszystkich serdecznie bo to mój pierwszy post. Do tej pory jeździłem Audi a4 1999 kombi oraz Honda Accord VI (r 2000)1.8. Jestem raczej zwolennikiem Hondy bo moja mnie nigdy nie zawiodła a części mam do bry dostęp do zamienników.
Ponieważ jednak rodzinka się powiększa szukam czegoś większego. CR-V z załączanym.. yy widziałem porównanie jak to działa i dziękuję.. szkoda. Outlander widzę ma opcję LOCK i to mi się podoba teraz:
Szukam II 2.4 MIVEC w manualu 4x4.
1. Na co powinienem zwracać uwagę przy zakupie, tzn co się lubipsuć?
2. Jak wygląda DOSTĘPNOŚĆ i CENA zamienników? Jest na forum jakaś firma, która moze sprawoadza z JP bezpośrednio?
3. Czy powinienem się skupić tylko na pb czy ON też jest w Outku dobry?
Z góry dzięki za wszelkie wskazówki nawet jeśli o coś nie zapytałem to będę wdzięczny jeśli wskażecie. |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2015, 10:18
|
|
|
szcz napisał/a: | Outlander widzę ma opcję LOCK i to mi się podoba teraz | Lock to nie jest połączenie "na sztywno" Outek to tylko SUV a nie terenówka |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
|
|