|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
poszukuje Mitsumaniaka(mechanika) z wrocławia lub okolic |
Autor |
Wiadomość |
kislo
Nowy Forumowicz kislo
Auto: Audi A6 Mitsubishi Colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-02-2015, 10:18 poszukuje Mitsumaniaka(mechanika) z wrocławia lub okolic
|
|
|
Witam. Od przedwczoraj jestem posiadaczem galanta w kombi z silnikiem (niestety) 2.0 .
Poszukuję Mitsumaniaka z wrocławia lub okolic który zna się na zawieszeniu tych samochodów i który ma swój warsztat bądź chociaż kanał i klucze Otóż mój galus ma strasznie rozklekotane zawieszenie i chodzi mi o to żeby pomógł mi zdiagnozować, które gumy i wachacze do wymiany i po kupieniu części żebyśmy to wymienili Jestem z pod Lublina a tutaj mieszkam tymczasowo póki Moja Narzeczona nie ukończy magisterki. Ogólnie sam byłem elektromechanikiem w Lublinie więc trochę się obczajam ale z miśkiem jeszcze nie miałem do czynienia. Czy ktoś mógłby mi kogoś polecić? Pozdrawiam |
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
kislo