|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.0, 1998r, sedan, czerwony, Łomża |
Autor |
Wiadomość |
lukaszb32
Nowy Forumowicz
Auto: polonez caro plus
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-02-2015, 00:04 [EAx 97-04] Galant 2.0, 1998r, sedan, czerwony, Łomża
|
|
|
Czołem, proszę o ocenę tego egzemplarza Wydaje mi się że z przodem jest coś nie tak, ale wole spytać o opinie bardziej doświadczonych użytkowników. Warto jechać obejrzeć Waszym zdaniem? ew. na co zwrócić uwagę?
Pozdrawiam
http://otomoto.pl/mitsubi...-C34898460.html

Kod: | Model, Typ: Mitsubishi Galant VIII, Sedan / Limuzyna
Rok produkcji: 1999
Przebieg: 185 000 km
Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
Silnik: 1997 cm³ (Moc 136 KM / 100 kW)
Skrzynia biegów: manualna
Kolor: czerwony
Liczba drzwi: 4/5
Układ kierowniczy: po lewej
Przegląd: 10/2015
Ubezpieczenie: 11/2015
Pierwsza rejestracja: 02/1999
Kraj pochodzenia: Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji: Polska
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Bezpieczeństwo:
abs, poduszki powietrzne, autoalarm, immobiliser
Komfort:
klimatyzacja, centralny zamek, el. lusterka, el. szyby, czujnik parkowania, wspomaganie kierownicy, radio / cd, tapicerka welurowa
Historia:
bezwypadkowy, garażowany, używany, sprawny
Opis pojazdu
Witam, mam do zaoferowania ladnego Galanta z instalacja gazowa, auto nie posiada korozji i jest dobrze utrzymane, wnetrze czyste, mechanicznie ok, silnik suchy bez wyciekow, gaz sekwencja 4 lata, rok produkcji to 1998 a pierwsza rejestracja luty 1999. Mozliwa jest zamiana na tanszy samochod, zapraszam.
Cena: 7900PLN |
|
|
|
|
 |
|
|