|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
temat ssania rozwiązany. Krzyżak rządzi |
Autor |
Wiadomość |
pawulec [Usunięty]
|
Wysłany: 14-02-2007, 22:08 temat ssania rozwiązany. Krzyżak rządzi
|
|
|
Witam!
Dla ogólnej informacji, furka bujała sie na obrotach, dawała kopcia, i piła jak Maklakiewicz z Himilsbachem.
Dzięki info od Krzyżaka działa, co ja mówię lata jak wściekła.
Było tak.
Kupiłem za 14pln "Karb Cleaner"
Zdemontowałem dolot powietrza
Przygotowałem czystą szmatkę
Za pomocą ww akcesorii oczyściłem Przepustnicę
Uruchomiłem silnik
Kicha to samo
No to lecę po czujkach, nic, zestaw do ACU nie gotowy, wkur... mnie ogarnia
Przypomniałem sobie że Pan Krzyżak kazali klemę zdjąć, motor zapuścić i do uruchmienia wiatraka zaczekać.
Takoż jakom pomyślał poczyniłem i teraz Panu Von Krzyżakowi pokłony biję.
Ostatnia rada, motor zapusczać gdy diabelna CHECK ENGIN żagiew zagaśnie, a właściwy rezultat poczynania nasze przyniosą |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 14-02-2007, 22:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-02-2007, 22:18
|
|
|
Edycja odbyla sie ku ogolnemu podniesieniu swiadomosci ortograficznej Narodu i aby walce z bykami kolejnych chwalebnych ofiar dostarczyc |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|