|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MSR po 2000 roku wahacze przód |
Autor |
Wiadomość |
SapporoGSR
Nowy Forumowicz
Auto: Sapporo GSR '82
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-03-2015, 16:29 MSR po 2000 roku wahacze przód
|
|
|
Mam Space Runner-a 2,0 16V z 2000r.
Wymieniałem sworzeń wahacza przedniego plus obydwie tuleje - na zamienniki firmy febest. Po niecałym roku i 14000km sworzeń luźny jak analog w padzie do playstation a tuleja pionowa porozrywana. Szukałem części innego producenta ale nie znalazłem, w ASO poinformowali mnie, że najlepiej cenowo wychodzi wymienić cały wahacz - cena ok. 1500zł szt..
Czy znalazł ktoś jakieś inne zamienniki(innego producenta) lub oryginały w jakieś dostępnej cenie? Może macie jakieś inne pomysły/rozwiązania? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20994 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 03-03-2015, 20:39
|
|
|
Spytaj Japaneze o ori może ściągnie taniej gdzieś ze wschodu . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 04-03-2015, 16:54
|
|
|
Sworznie i tuleje tylne Dokuji pół roku temu Piworek mi ogarnął - o niebo lepsze od febestów, przynajmniej w momencie montażu - na razie cisza i spokój, ale dopiero od kilku miesięcy w użytku - sworznie od Japaneze wytrzymały trochę ponad rok..... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
SapporoGSR
Nowy Forumowicz
Auto: Sapporo GSR '82
|
Wysłany: 06-03-2015, 15:32
|
|
|
Dzięki za info Panowie! Na tą chwilę włożyłem używany oryginał i jest cicho(ciekawe tylko jak długo) |
|
|
|
 |
|
|