|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
LPG firmy ZEICOM |
Autor |
Wiadomość |
Gong
Nowy Forumowicz Mitsu-nowicjusz
Auto: Mitsubishi Lancer 2009r 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-03-2015, 17:05 LPG firmy ZEICOM
|
|
|
Czy mieliście może do czynienia z instalacją firmy ZEICOM? Mam w swoim Lancerze takową instalację, jest ona fabrycznie zamontowana przez Mitsubishi w Niemczech.
Niestety przestała mi działać, odłącza się w trakcie jazdy i musze udać się do warsztatu LPG. Czy wiecie gdzie w małopolsce/kraków jestem w stanie taką instalacje naprawić? Szukałem w necie ale w Polsce raczej nie ma dedykowanych warsztatów pod ZEICOM. |
|
|
|
 |
Mietek2i4
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2,4 Mivec
|
Wysłany: 25-01-2016, 20:37 LPG Zeicom
|
|
|
Witam,
Czy temat LPG ogarnięty? Wiem że sporo czasu od postu minęlo ale mam Outko z LPG Zeicom. Rok już śmigam po wymianie wtryskiwaczy ale mój gaziarz nie ma oprogramowania do tego gazu. Wiec pytanie: znacie ogarniętego w tym temacie gaziarza w mazowieckim? |
_________________ Mietek2i4 |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 25-01-2016, 20:56