|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
L200 I generacji |
Autor |
Wiadomość |
Jeepniety4.0
Nowy Forumowicz
Auto: ZJ / vitara - był
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-03-2015, 16:27 L200 I generacji
|
|
|
Witajcie
Mialem różne terenowki, ale nadeszła mnie chęć na pickupa L200 I generacji 2.5 TD.
Znajomy taką bestie ma, robi za woła roboczego w lesie i się nie psuje. Podoba mi się jego kanciastość (oczywiście na przód pełny chromowany kangur ).
Tylko problem jest tej maści, że na allegro / olx / otomoto w ogóle nie ma I generacji. Pól roku temu jak z nudów patrzyłem to coś tam było. Teraz kompletnie nic.
Świadomie chcę "starego dziada", którego można łatwo naprawić, szybko zlokalizować usterkę, a nie pieprzyć się z elektronika / elektryką. Tym bardziej, że auto ma robić za woła / auto wyprawowe. Moge kupić pięknego wymuskanego pickupa z 2006 roku, ale nie chce....
Jako, że wczesniej mialem suzuki, jeepa to nie wiem jak to z dostępnością I generacji jest. Cos się pojawia? I jak z częsciami zamiennymi (nowymi / uzywanymi) ?
Podpowiecie Koledzy i Koleżanki ?
Z góry dzięki!
[ Dodano: 29-03-2015, 01:04 ]
Nikt nic? :/ |
|
|
|
 |
|
|