|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chcę kupić Lancera, prośba o ocenę. |
Autor |
Wiadomość |
wayzee
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-03-2015, 00:17 Chcę kupić Lancera, prośba o ocenę.
|
|
|
Witam!
Od jakiegoś czasu poszukuję auta, i wszystkie znaki na niebie i na ziemi mówią mi, że musi to być Lancer! Przeglądając oferty zacząłem się zastanawiać na co zwrócić uwagę. Interesuje mnie Sedan VIII. Mam budżet 14,000 (15 z całą otoczką okołozakupową typu dokumenty, diagnostyka itd.). Znalazłem taką ofertę
http://otomoto.pl/mitsubi...-C32652539.html
i w związku z tym chciałbym się dowiedzieć od ludzi najbardziej "w temacie", czy po prostu warto?
Jeśli tak, to dlaczego, jeśli nie, to też dlaczego? I czy może jest ktoś z Torunia, żeby zajrzeć razem ze mną i obejrzeć autko.
Pozdrawiam! |
Ostatnio zmieniony przez londolut 27-03-2015, 11:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Klark
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Lancer CS_9W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 02 Mar 2015 Posty: 495 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 27-03-2015, 17:38
|
|
|
Po pierwsze poproś sprzedającego żeby przesłał zdjęcia z bliższej odległości i lepszej jakości. Mile widziane zdjęcia silnika, wnętrza, bagażnika. Na pierwszym zdjęciu obcierka zderzaka przedniego. Reszta zdjęć pojazdu zrobiona w taki sposób, że nie widać żadnych defektów lakierniczych. Dodatkowo proponuje umieścić zapytanie na forum regionalnym. |
|
|
|
 |
|
|