|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupno Lancera evo, 6 TME czy 9 ? |
Autor |
Wiadomość |
daniowrx
Nowy Forumowicz
Auto: '97 Wrx Jdm
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2015, 19:57 Kupno Lancera evo, 6 TME czy 9 ?
|
|
|
Chciałbym kupi lancera evo, mam do przeznaczenia od 10 do 15 tys euro, podobają mi się dwa modele, 6 TME i 9, na który model powinienem przeznaczyć pieniądze wg doświadczonych forumowiczów, który lepszy ? Byłem w posiadaniu dwóch Subaru i teraz chcę przesiąść się na Mitsubishi, autko będę szukał w UK ponieważ nie mieszkam w Polsce i ma mi służyć jako samochód na co dzień, nie robię dużo km, praca dom, miasto, od czasu do czasu wypad weekendowy. Oba mi się bardzo podobają jak ktoś mógłby coś doradzić, byłbym wdzięczny. |
|
|
|
 |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 889 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 25-04-2015, 08:00
|
|
|
Jeżeli auto ma służyć na co dzień, to brałbym 9. Zapewne są młodsze, i wydaje mi się że na ulicach widać ich więcej (przynajmniej w PL), w związku z tym łatwiejszy i tańszy będzie serwis. |
|
|
|
 |
|
|