|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Glosniki wysokotonowe |
Autor |
Wiadomość |
Ankain
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi outlander 2007
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-05-2015, 15:59 Glosniki wysokotonowe
|
|
|
Witam.
Kupilem outlandera miesiac temu i dzisiaj sprzatajac w aucie uslyszalem, ze nie gra glosnik wysokotonowy od strony pasazera. Wymienial juz ktos te glosniczki u siebie w aucie ? ogolnie zastanawiam sie nad kupieniem czegos dobrego ale nie chce nic przerabiac w aucie czyli glosniczek musi byc tych samych rozmiarow. Cena jaka moge wydac za 2 glosniki wysokotonowe to 500zl. Zalezy mi na jak najbardziej czystym dzwieku. Czy moze lepiej kupic oryginalne? Licze, ze ktos juz cos grzebal przy tym i bedzie w stanie jakos pomoc pozdrawiam |
|
|
|
 |
Walcz72
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander
|
Wysłany: 20-05-2015, 15:39
|
|
|
Witaj
Miałem u siebie też problem z głośnikiem i również zastanawiałem się nad kupnem , ale okazało się że odlutowała się cewka od przetwornicy ( drgania itp.) po zlutowaniu problem zniknął więc może spróbuj od tego . |
|
|
|
 |
paweldm
Forumowicz

Auto: Outlander 2.2 did 2008r
|
Wysłany: 20-05-2015, 17:24
|
|
|
Jaką masz wersję nagłośnienia? Jak nie masz, to najprościej kupić głośniki od wersji z rockfordem. W wersji z rockfordem głośniki sa 2 omowe. |
|
|
|
 |
|
|