|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
uszczelka |
Autor |
Wiadomość |
dhadrys
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2,4MIVEC
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-07-2015, 10:28 uszczelka
|
|
|
Witam
czy ktoś miał taki problem jak ja a mianowicie , przy wiekszej predkosci swista mi gdzies z bocznej szyby od kierowcy, czy jest problem z wymianą uszczelki?i gdzie taką dostane |
|
|
|
 |
Aleksander1965
Forumowicz
Auto: mitsubishi outlander 2,2 156km
Pomógł: 8 razy Dołączył: 17 Mar 2012 Posty: 480 Skąd: Strzelce Opolskie
|
Wysłany: 02-07-2015, 22:01 Re: uszczelka
|
|
|
dhadrys napisał/a: | Witam
czy ktoś miał taki problem jak ja a mianowicie , przy wiekszej predkosci swista mi gdzies z bocznej szyby od kierowcy, czy jest problem z wymianą uszczelki?i gdzie taką dostane |
Mam podobny problem ale z prawej strony.Sądzięm,że to zza głośniczka przy lusterku ale po rozebraniu okazało sie,że nie.I po nasłuchiwaniu dałem spokój .Nie znalazłem przyczyny.Jesli Tobie sie uda czekam na info. |
|
 |
wookiee
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2008 2.0 did
|
Wysłany: 05-07-2015, 10:41 uszczelka
|
|
|
U mnie jest podobnie, świszczenie od strony kierowcy.... ale jeszcze się tym nie interesowałem |
|
|
|
 |
|
|