|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
diamante vrx 2002 |
Autor |
Wiadomość |
elwu
Nowy Forumowicz
Auto: dimante vrx 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-07-2015, 22:46 diamante vrx 2002
|
|
|
Witam . Nagryzmoliłem na forum ogólnym ale jakoś na razie cisza, postanowiłem spróbować tutaj. Proszę o pomoc w sprawie tylnego zawieszenia jak w temacie diamante vrx 2002. Problem polega na kołach ustawionych pod kątem oraz wściekłym piszczeniu kół w byle zakręcie nawet przy 10km/h. W jednej stacji diagnostycznej powiedzieli że są luzy na gumach drążków ale nie chciał mechanik palcem na dtr-ce pokazać , które to dokładnie części mam zamówic. Ostatnio pojechałem na badania tech. do innego zakładu i mechanik stwierdził że z tyłu nie ma luzów. potrzebyję dokładnie ustalić jakie elementy są do wymiany bo to trochę kasy jest. Z góry dziękuję za sugestie i podpowiedzi. Pozdrawiam. http://forum.mitsumaniaki...s/icon_eyes.gif |
|
|
|
 |
MATTNATTS
Forumowicz
Auto: v6 ];->
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-07-2015, 17:02
|
|
|
elwu, jakbyś potrzebował jakieś graty z zawieszenia do diamante to odezwij się na pw. |
|
 |
|
|