|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJ0 1.3] Uszczelka pod głowicą |
Autor |
Wiadomość |
tomasz1233
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt CJ0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2015, 09:13 [CJ0 1.3] Uszczelka pod głowicą
|
|
|
Witam,
Okazuje sie że w moim colcie niestety do wymiany będzie uszczelka pod głowicą.
I teraz moje pytanie jakie to bedą koszty? I czy możecie mi polecić jakiś warsztat na ślasku? |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 22-05-2015, 10:39
|
|
|
Lista polecanych warsztatów http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=3761
Podzwoń popytaj, fachowcy mają rózne ceny, do tego cena zależna jest też od rozmiaru uszkodzeń oraz kosztó częsci wymaganych do wymiany, napewno kompleksowa regeneracja głowicy tania nie będzie (conajmniej 1200zł z rozrządem), wymiana samej uszczelki bez ingerencji w głowice oraz wymiany niektórych częsci (o ile istnieje taka możliwość) to moze być koło połowy ceny. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
goblin
Nowy Forumowicz
Auto: Jeżdżący
|
Wysłany: 23-06-2015, 20:56
|
|
|
Miałem podobny problem z tym , że naprawiałem go w Warszawie w warsztacie ABCAR i muszę powiedzieć , że teraz jest wszystko ok funcia śmiga aż miło . |
|
|
|
 |
|
|