|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nowa CARI - Co Dalej ? |
Autor |
Wiadomość |
myszkansk [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2007, 11:00 Nowa CARI - Co Dalej ?
|
|
|
Witam, Mam Takie Pytanie... Kupiłem 5 dni Temu Mitsu Cari 1.8 GDI (EXE ? to oznacza ten skrót ? i z czym wogóle to jest związane ? ) rocznik 1999 sprowadzony z niemiec !! i mam takie pytanie co po kupnie prócz wymiany oleji zrobić ? gdzie zajrzeć ? co wyczyscić bo czytałem ze GDI coś się brudzi i traci moc i obroty !! więc co mam zrobic po po kupnie i gdzie zajrzeć ?z góry Dzieki za pomoc :] |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 21-02-2007, 11:15
|
|
|
po pierwsze - wybierasz z gornego menu forum funkcje szukaj i wpisujesz EXE
dalej - na pewno komplet rozrzadu - chbyba ze masz pewnosc ze byl wymieniany i mozesz na nim jezdzic jeszcze troche (nigdy nie ma takiej pewnosci), co do tego czyszczenia "czegostam" wpisz przepustnica w szukajce - znajdziesz co trzeba czyscic, a w dziale FAQ jest napisane nawet co i jak i czym
gdzie zajrzec - przejzec zawieszenie, hamulce, wymienic reszte plynow - hamulcowy, chlodniczy, sprawdzic barwe plynu w pompce sprzegla(czy nie jest metny i brudny), |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
myszkansk [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2007, 13:36
|
|
|
Szukałem... Dalej nie wiem co to jest Exe :/ |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 21-02-2007, 14:07
|
|
|
myszkansk napisał/a: | Szukałem... Dalej nie wiem co to jest Exe :/ |
ja laicko sprawdzilem czy nic nie znajde i znalazlem
wiec cos raczej ciezko z tym szuakaniem
klepnij tu |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|
|