Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowa CARI - Co Dalej ?
Autor Wiadomość
myszkansk
[Usunięty]

Wysłany: 21-02-2007, 11:00   Nowa CARI - Co Dalej ?

Witam, Mam Takie Pytanie... Kupiłem 5 dni Temu Mitsu Cari 1.8 GDI (EXE ? to oznacza ten skrót ? i z czym wogóle to jest związane ? ) rocznik 1999 sprowadzony z niemiec !! i mam takie pytanie co po kupnie prócz wymiany oleji zrobić ? gdzie zajrzeć ? co wyczyscić bo czytałem ze GDI coś się brudzi i traci moc i obroty !! więc co mam zrobic po po kupnie i gdzie zajrzeć ?z góry Dzieki za pomoc :]

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 21-02-2007, 11:15   

po pierwsze - wybierasz z gornego menu forum funkcje szukaj i wpisujesz EXE :)

dalej - na pewno komplet rozrzadu - chbyba ze masz pewnosc ze byl wymieniany i mozesz na nim jezdzic jeszcze troche (nigdy nie ma takiej pewnosci), co do tego czyszczenia "czegostam" wpisz przepustnica w szukajce - znajdziesz co trzeba czyscic, a w dziale FAQ jest napisane nawet co i jak i czym :)
gdzie zajrzec - przejzec zawieszenie, hamulce, wymienic reszte plynow - hamulcowy, chlodniczy, sprawdzic barwe plynu w pompce sprzegla(czy nie jest metny i brudny),
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

myszkansk
[Usunięty]

Wysłany: 21-02-2007, 13:36   

Szukałem... Dalej nie wiem co to jest Exe :/

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 21-02-2007, 14:07   

myszkansk napisał/a:
Szukałem... Dalej nie wiem co to jest Exe :/

ja laicko sprawdzilem czy nic nie znajde i znalazlem

wiec cos raczej ciezko z tym szuakaniem :)

klepnij tu
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Odpowiedz do tematu