|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pilot centralnego |
Autor |
Wiadomość |
MatricePL
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-09-2015, 16:21 Pilot centralnego
|
|
|
Witam. Posiadam Carismę z 2003 roku. Po kupnie dostałem z nią komplet kluczyków, dwa piloty do centralnego zamka i taki czarny plastikowy "dzyndzel" dołączony do pilotów. Jeden z pilotów jest już mocno zużyty i nie zawsze łapie wciśnięcie przycisku (LOCK, UNLOCK). Drugi kluczyk wygląda dosłownie jak nówka i dużo lepiej działają w nim przyciski, ale do rzeczy. W obu pilotach wymieniłem dziś baterie i o ile stary pilot po złożeniu z wciśniętym przyciskiem LOCK zaczyna działać, o tyle nowy nie. Dioda się świeci, bateria nówka, a on nie chce działać. Próbowałem wielu sposobów (składanie z przyciskami wciśniętymi, kilkukrotne przekręcanie kluczyka w pozycję ACC), ale kompletnie nic to nie dało. Oba kluczyki są oryginalne i mają takie same oznaczenia na spodzie. Co zrobić żeby ten drugi kluczyk zadziałał? Czy koniecznie trzeba jechać do ASO? Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
|
 |
Mari
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-09-2015, 17:32
|
|