Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mój Galant 2.5 v6 Nardo Torino
Autor Wiadomość
Seba75 
Forumowicz

Auto: Galant 2.5 v6 kombi AT 2001
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-09-2015, 11:26   Mój Galant 2.5 v6 Nardo Torino

Hejka.Galant jest już ze mna rok i dzielnie sobie radzi.Mechanicznie jest wszystko ok.Karoseria potzrebuje polerki,a fotel kierowcy poprawy.Galant jest najlepszy na długie podróże.Ma LPG wiec jest tanio.A to pare fotek z olx jak go kupowalem

http://www.fotosik.pl/u/Seba755

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 11-09-2015, 12:26   

Na długie podróże byłby super gdyby nie ten hałas przy wyższych prędkościach. Po dłuższej jeździe autostradowej człowiek wysiadal z niego bardzo zmęczony i rozdrazniony.

polaff 
Mitsumaniak

Auto: *
Wysłany: 12-09-2015, 05:30   

Owczar, nie wiem jakie podróże masz na myśli. Ja aż tak nie narzekam. W czwartek zrobiłem trasę: Włocławek - Ruda Śląska - Kraków - Józefów (pod warszawą) - Włocławek. Nie byłem jakoś strasznie zmęczony.

Owczar 
Forumowicz

Wysłany: 12-09-2015, 10:53   

Przy prędkości przelotowej w okolicach 160-170 w tym aucie nie da się rozmawiać. Poupychalem jakieś cuda pod uszczelki, dogialem ramki itd ale mimo wszystko jest głośno. Ja po trasie Warszawa - Wałbrzych miałem dość jazdy tym autem. Po nie autostradach jest w miarę ok.

McCoy 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi SE 2,5V6 /99
Kraj/Country: Germany
Wysłany: 19-09-2015, 21:58   

Korki bhp sobie w uszy wsadz i po problemie i moze badania porob skoro tak zle znosisz podroz przez pare km polska autostrada. Ja robie ponad 1400km jednego dnia i jeszcze na flaszke ide...p.s. W polsce nie wolno jezdzic legalnie 160 -170 .

Seba75 
Forumowicz

Auto: Galant 2.5 v6 kombi AT 2001
Wysłany: 19-09-2015, 22:07   

No Gal nie jest super cichy,ale tak do 120 km/h jest ok.Może zastosuje patenty Hugo.W sumie to ważne żeby sie bezawaryjnie jeździło.Ale Nardi torino plus duży panoramiczny dach to jest fajna sprawa.I nawet grzane tyłki działają.

Owczar 
Forumowicz

Wysłany: 20-09-2015, 11:28   

Jedni lubią jak im w uszach dzwoni, a inni nie :)

Badań słuchu nie musze robić bo dobrze słyszę. Właśnie dlatego tak denerwujacy jest ten szum.

Odpowiedz do tematu