|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Avance 2,5 V6, 1999 |
Autor |
Wiadomość |
antijoe
Nowy Forumowicz
Auto: jeszcze nic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-09-2015, 23:06 [EAx 97-04] Avance 2,5 V6, 1999
|
|
|
Doradźcie mi, czy warto jest się interesować tym egzemplarzem? Nie wiem, czy opłaca się robić 120 km żeby się rozczarować.
TREŚĆ OFERTY:
Witam. Do sprzedania mam fajne , niezawodne auto jakim jest Mitsubishi Galant z silnikiem 2,5 v6 w wersji AVANCE.
Przez cały okres użytkowania na bieżąco serwisowane - to co było konieczne, ale też wiele rzeczy tak na zapas (tak już mam, że lubię mieć pewność , że dojadę wszędzie i zawsze).
Nie będę pisał, że nie wymaga wkładu finansowego i takie tam bo nie lubię ściemniać ( autko ma już swoje lata) - dlatego też cena DO NEGOCJACJI.
W komplecie oryginalny zestaw felg alu 17" do pakietu AVANCE i komplet opon zimowych 15" (good year).
ROK 1999
przebieg 179000
163KM
AVANCE
CENA 9000 zł
 |
|
|
|
 |
|
|