|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wypłacanie delegacji zagranicznych |
Autor |
Wiadomość |
Olivia
Forumowicz Pod nickiem
Auto: psujący się
Kraj/Country: Kuba
|
Wysłany: 05-10-2015, 15:36 Wypłacanie delegacji zagranicznych
|
|
|
Cześć
Jestem zatrudniona w firmie polskiej. Praca odbywa się zagranicą, tj. państwa afrykańskie. Pracodawca zapewnia mi zakwaterowanie na ogół bez wyżywienia. Delegacje naliczane są uczciwie. Dnia 12 września nabyłam tam dom / bungalow. Jestem jego jedyną właścicielką. Firma mała więc wszyscy o tym wiedzą i byli oglądać
Główna księgowa ma zastrzeżenia czy po nabyciu tej nieruchomości na kontynencie afrykańskim nadal należą mi się delegacje przebywając w pracy w tym miejscu na oddelegowaniu. Nie zmieniłam adresu pobytu. Po prostu, jedynie nabyłam budynek w raz z okolicznymi terenami.
Czy ktoś pomoże mi w odszukaniu odpowiedniej informacji dotyczącej mojej sytuacji ponieważ księgowe u nas w firmie to osoby uczynne ale bardzo mocno zajęte. Może ktoś zajmuje się kwestiami prawnymi dotyczącymi właśnie delegacji ?
W sumie, nikt nie chce mi tych delegacji zabrać ale w firmie boją się kontroli z US
Dziękuje |
_________________ Niebiańska robota |
|
|
|
 |
Skrzypek
Mitsumaniak
Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
|