|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jakie były wersje? Bo nie wiem co kupuje |
Autor |
Wiadomość |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 807 Skąd: wałbrzych
|
Wysłany: 08-10-2015, 23:31 jakie były wersje? Bo nie wiem co kupuje
|
|
|
zastanawiam się nad zmianą działu w Mitsumaniakach...z Carismy na Lancera, znalazłem sobie wersję 2,0, niby gościu mówi,że to sport, ale popatrzyłem sobie na te autka z silnikami 2,0 i tam były jeszcze jakieś wersje Invite, Intense, Intense sport. Więc skąd mam wiedzieć jaką wersję kupuję. Ta co chcę kupić ma białe zegary, kierownicę momo ale jasną, nie malowaną na czarno, nie wiem czy ma aluminiowe pedały. Jest tu ktoś biegły w rozpoznawaniu wersji?? |
|
|
|
 |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Pomógł: 19 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 889 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
|
Wysłany: 10-10-2015, 17:40
|
|
|
Faktycznie dawno nie byłem w dziale download, trochę tam przybyło. Tak poza tym, to witam w dziale Lancer. Wczoraj nabyłem Lancerka z 2003 roku, 2,0 sport. |
|
|
|
 |
Radek1115
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Really-oz 2002r
|
Wysłany: 19-10-2016, 13:16
|
|
|
Podczepiam się.
Mianowicie kupiłem niedawno lancere w wersji really-oz 2.0 136 km.Z 2002 r. Wiem ze to jest unikat w pl i szukam jakichś i formacji o tym modelu jakieś instrukcji, rozstawy szpilek itp.
Jak ktoś ma coś tego typu to z góry dziękuję |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
|
|