|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
World of Tanks |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 21-10-2015, 19:38 World of Tanks
|
|
|
Ktoś w to grywa? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
i9i
Mitsumaniak Szary Obywatel

Auto: Reno
Kraj/Country: Holland
Pomógł: 46 razy Dołączył: 19 Sie 2010 Posty: 2219 Skąd: Kerkrade
|
Wysłany: 21-10-2015, 19:54
|
|
|
Mój brat, ale od jakiegoś czasu sporo mniej. Jak chcesz konkretów to go zapytam. Jak szukasz kompana do grania to niestety nie pomogę. |
_________________ Pozdrawiam
Adrian
Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" nic nie kosztuje a motywuje
 |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 21-10-2015, 23:35
|
|
|
Pytam bo pykam w to od ponad dwóch lat |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
se7en
Mitsumaniak
Auto: Galant
Pomógł: 14 razy Dołączył: 01 Kwi 2015 Posty: 619 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 22-10-2015, 07:35
|
|
|
ja przestalem pykac kiedy zmienili system, i mały czołg mogl zmiazdzyc najwiekszego....
po prostu jaja. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 22-10-2015, 09:20
|
|
|
Cezar napisał/a: | Ile X juz masz? | 8, same TDki |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Ziomek112
Nowy Forumowicz pamiecz1231
Auto: Jeszcze nie mam
|
Wysłany: 22-02-2017, 19:52
|
|
|
Ja gram. Mam już 6 tier. Gram w to jakieś 2 miesiące. |
|
|
|
 |
Azael1975
Forumowicz
Auto: Pajero
|
Wysłany: 22-02-2017, 23:46
|
|
|
Tylko WarThunder, ale gra staje się łatwa po pewnym czasie i nudzi to... Największym wyzwaniem jest rammowanie się w koalicjantów
Ktoś leci na życiówkę, nie stracił nawet pierwszego samolotu, punkty lecą jak szalone, a mapa trudna bo zanim zacznie się walczyć trzeba z dwie minuty lecieć... I wtedy myk, ładujesz mu się w ogon i lipa z pierwszego miejsca na liście Ale to nie koniec. On wraca, doleciał, skupiony, strzela i strąca wszystko, wtedy, gdy wleciał w grupę nieprzyjaciół i siedzi im wszystkim na ogonie w zwrotniejszym samolocie walisz serią w ster wysokości i dupa, albo leci kolejnych kilka minut aż uderzy w ziemię nękany przez nieprzyjaciół i to najczęściej te największe lamy co nie potrafią w prosto lecący samolot trafić, ale ktoś rozwala go na miejscu strzelając jak do kaczki. Przepraszasz, mówisz że to niechcący i że w kogoś innego strzelałeś no i w ogóle dopiero zaczynasz... Gośc się uspokaja, a Ty znów - łup Człowiek rozpalony do czerwoności rzuca klawiaturą i myszką po pokoju, kopie w biurko, wyzywa Ciebie, Twoją rodzinę, a na koniec zaczyna do Ciebie strzelać. A Ty jak tylko w Ciebie trafi walisz prosto w ziemie i ma friendly killa, ale nie potrafi się opamiętać do czasu aż dostaje czasowego bana i pewnie skacze przez okno
TO JEST ZABAWA !
! |
|
|
|
 |
|
|