|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Serek 25-02-2007, 19:22 |
Jakie radio do 200zł? |
Autor |
Wiadomość |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 25-02-2007, 18:43 Jakie radio do 200zł?
|
|
|
Witam. Przyszedł czas żeby w Cari wymienić tego starego grundiga na cos lepszego.I wlaśnie nie wiem co.Radyjko ma być na cd i oczywiście używane(nie interesują mnie jakieś mediony itp).Najbardziej się rozglądałem za pioneerami z serii 2000-3000.Mają wzmacniacz mosfet wygląd do przyjecia.Pioneera już kiedyś mieliśmy i nie moge złęgo słowa powiedzieć na ta marke.A wy co byście polecili w tym przedziale? Może ktoś ma radio z tej serii co podałem?(Czytałem kiedyś wątek na forum że komuś po zakupie pioneera nie wysyuwala się antena,czy to jest spowodowane brakiem takiej opcji w odtwrzaczu czy poprstu złym podlączeniu kabli?) |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 25-02-2007, 19:20
|
|
|
Temat przerabiany niejednokrotnie w tym dziale. Proszę nie zakładać nowego tematu ale kontynuować inne wątki. Proszę przejrzeć wcześniejsze tematy i uaktualnić jeden z nich. |
|
 |
|
|