|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C62A 1.5] Części nadwozia do miśka |
Autor |
Wiadomość |
Rheemo1.512v
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.5 12v 91
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-11-2015, 23:38 [C62A 1.5] Części nadwozia do miśka
|
|
|
Witam, poszukuję części nadwozia w dobrym stanie do mojego białaska, otóż blotniki, maska i przedni zderzak są w trochę opłakanym stanie, a mianowicie wszędzie rdza a prawy błotnik gnije (zaszpachlowana Gazeta była jak się też okazało). Poprzedni właściciel nie dbał o niego a ja chciałbym przywrócić biedakowi normalny stan przynajmniej do wiosny, wtedy będę przemalowywał bestyjkę. Cieżko znaleźć jakiekolwiek oryginalne części do tego autka jeżeli chodzi o nadwozie a wolałbym zachować jego "oryginalność". Jakby ktoś posiadał części proszę o odzew, z góry dzięki |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 02-11-2015, 20:36
|
|
|
Nie wiem czy jeszcze leżą, ale kiedyś zostawiłem u kolegi kilka części do tego modelu. Maska była na pewno, także zderzaki przód i tył, bez rdzy. Mam też na pewno (bo u siebie) chłodnicę z wentylatorem i czujnikiem, lampę cofania, przeciwmgłową, być może coś jeszcze (nie mam Colta od ponad 3 lat).
Mieszkam w okolicy Gdańska, więc nawet mógłbyś podjechać osobiście, ale najpierw muszę sprawdzić czy cokolwiek z tego jeszcze leży.
Jesteś zainteresowany? |
|
|
|
 |
Rheemo1.512v
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 03-11-2015, 21:40
|
|
|
Jak najbardziej i osobiście podjadę po nie, jak się dogadamy co do szczegółów?? |
|
|
|
 |
Krzyzak

Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 04-11-2015, 20:51
|
|
|
znów zapomniałem o tym - nie mam głowy by zajechać i sprawdzić
co do dogadania - bardziej się martwię czy kolega ich zwyczajnie nie wyrzucił przez te 3 lata... - byłoby fajnie, gdyby się komuś przydały
na pewno się odezwę jak tylko będę wiedział czy jeszcze są |
|
|
|
 |
Rheemo1.512v
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 05-11-2015, 09:42
|
|
|
Jakbyś dał radę sprawdzić byłoby swietnie, w weekend bym busem podjechał do Ciebie bo do lancelota się nie zmieści raczej |
|
|
|
 |
Krzyzak

|
Wysłany: 08-11-2015, 22:19
|
|
|
OK, byłem wczoraj, maska, zderzaki itp. są, czekają. Wbijaj do mnie gdy będziesz mógł, weź dobrą flaszkę do kolegi, który przez 3 lata te graty trzymał na swoim podwórku
Namiary przez PW.
U mnie (ta sama wioska, 500m dalej) dodatkowo jest chłodnica od 1.5 z wentylatorem (z 2010 r) i jakieś inne graty, możesz zabierać. |
|
|
|
 |
|
|