Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Pajero III] Zaczynam szukać PIII, potrzebuję pomocy...
Autor Wiadomość
SSiSE 
Nowy Forumowicz
SSiSE

Auto: Będzie Pajero 3.2 did
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-11-2015, 21:26   [Pajero III] Zaczynam szukać PIII, potrzebuję pomocy...

Witam szanownych forumowiczów,
Jako, że planuję powiększenie mojej domowej floty o następną terenówkę, chciałbym zwrócić się do bardzej doświadczonych użytkowników Pajero o poradę w kwestii tych aut:
http://otomoto.pl/oferta/...m-ID6ydqE9.html
http://allegro.pl/mitsubi...5822547269.html
Cena i przebieg mają drugorzędne znaczenie. Żona ma Mini, a to auto średnio nadaje się na zimę :lol: , muszę więc kupić coś co da sobie radę w zimowych warunkach i "po cichu przed żoną" w dużo trudniejszym terenie (Jak mój JEEP, a może lepiej?).
Mam w tej chwili Grand Cherokee WH 3.0 CRD, miałem GC WG 3.1TD, miałem nawet Rav-kę :biggrin: , więc tak całkiem ciemny w terenówkach chyba nie jestem, ale może Wasza pomoc ułatwi mi zakup dobrego egzemplarza. Trochę przejrzałem także to forum, więc mam już długą listę rzeczy do sprawdzenia.
Proszę o wszelkie informacje dotyczące aut z ogłoszenia np. co można dostrzec już na zdjęciach, czego nie widać i może ktoś już się z tymi autami spotkał?

Z góry dzięki za wszystkie uwagi, pozdrawiam.
NOWY 8)

[ Dodano: 06-12-2015, 19:09 ]
Witam ponownie,
Rozeznałem temat i chyba PIII nie jest dobrym pomysłem.
Cóż szukam czegoś innego...
VW T5 1,9 TDi

Odpowiedz do tematu