|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3G 00-04 ] Sprzęgło |
Autor |
Wiadomość |
Cinek773
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse 3G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-01-2016, 23:15 [3G 00-04 ] Sprzęgło
|
|
|
Witam, posiada moze ktos namiary na sprzęgła do Mitsubishi Eclipse 3G 3,0 GT. Te ktore znalazlem kosztuja ponad 2 tys, szukam czegos tanszego. Moze ktos wie od jakiego innego auta beda pasowac do mojego miska? |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 12-01-2016, 09:17
|
|
|
Zadzwoń zapytaj:
http://www.zumi.pl/68692,...nice,firma.html |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Cinek773
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 12-01-2016, 14:36
|
|
|
Ok dzieki dzwonilem, wyslalem maila czekam na odp, w razie czego ma ktos inne namiary na niedrogie sprzegla>? sprawa pilna, bylbym bardzo wdzieczny za pomoc |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 12-01-2016, 18:41
|
|
|
Możesz jeszcze stare oddac do regeneracji - o ile jest co regenerowac, do Twojej fury niestety cięzko o tanie i dobre sprzęgło |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Cinek773
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 12-01-2016, 23:24
|
|
|
Wiem ze ciezko dlatego szukam pomocy. Kilka lat temu jak mialem do wymiany to zaplacilem za sprzeglo 600 zl, kiedys bylo ciezej o dostepnosc czesci do miska. Na ebay znalazlem nawet za 100 dolarow ale trzeba czekac kilka tygodni wiec wolalbym tu z Polski czesc. Zuzyc sie one nie zuzylo bo sie nie slizgalo nawet, poprostu w pewnym momencie samochod przestal jechac i poszlo takie jakby uderzenie. Z tego co mi kolega mowil co sie zna na tym ze mogl peknac docisk. W sobote prowadze na warsztat juz bedzie pewnosc co i jak ale te sprzeglo wolalbym miec juz na oku jakby cos zeby pozniej nie przedluzac.
[ Dodano: 21-01-2016, 13:52 ]
Kupilem sprzeglo, sprzedawca mowil ze wszystko bedzie pasowalo. Niestety docisk ma za mala srednice oraz w miejscu gdzie powinien byc walek jest 20 zabkow a na starej tarczy 24. Da ktos namiary na sprzeglo ktore bedzie pasowalo do mojego auta, nie musi byc jakies super oby nie kosztowalo majatku. Bardzo zalezy mi na czasie. Za pomoc odwdziecze sie |
|
|
|
 |
|
|