|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Grandis |
Autor |
Wiadomość |
sosa7
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi grandis
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
andrzejk1987
Forumowicz
Auto: Grandis 2,4 MIVEC
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Maj 2015 Posty: 130 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 11-02-2016, 18:02
|
|
|
Powiem tak jak by to inni powiedzieli ale nie napiszą . Jeżeli masz ostatnie 15tyś to sobie odpuść bo:
1 nie jest to nowy samochód
2 ceny dostępnych części są stosunkowo droższe niż do innego auta
3 A ty na dodatek prosisz się sam o kłopoty kupując grandka za 13tyś z 2005
Ja za swojego dałem w kwietniu zeszłego roku z opłatami z 2004 roku 24tyś. więc jak ktoś ci już wcześniej odpisywał jak pamiętam daj sobie spokój. Nie wątpię że zdarzają się okazje i można kupić fajnego grandka z małą usterką tylko trzeba go jeszcze potrafić zdiagnozować i naprawić. za te pieniądze lepiej kupić coś bardziej popularnego i cieszyć się większą dostępnością części na rynku i przystępną ceną Tyle ode mnie Czy ktoś się więcej zgadza czy nie taka jest moja opinia. |
|
 |
kcn
Mitsumaniak Mitsatsubiszi

Auto: Grandis 2,4 mivec + LPG
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sie 2014 Posty: 183 Skąd: Błonie
|
Wysłany: 11-02-2016, 18:29
|
|
|
Powiem tak, z racji że grandis jest rzadkim samochodem w Polsce czasami ludzie maja problem sprzedać go i jak komuś się spieszy to potrafi dużo zzejść z ceny. Ja np. Kupiłem krajowego ze 105k km i z 27 zbiłem na 23tys. Bo poprostu pani nie potrafiła go sprzedać nikomu i tez nie każdy chciał tyle dać jak były w necie Grandisy za 15tys.
Ale 13tys? ! Albo okazja albo będziesz zaraz pisał jak tu kolega ostatnio że grandis to najgorszy złom i w ogóle dziecko szatana. Obstawiam ze ten z ogłoszenia ma 350kkm i kilka rzeczy do zrobienia i stąd ta cena albo. .. OKAZJA |
_________________ __________________________________
-GRANDIS-
 |
|
|
|
 |
|
|