|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
sprawdzenie lancera |
Autor |
Wiadomość |
zbychu74
Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer 2,0 kombi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Sty 2016 Posty: 603 Skąd: tuchola
|
Wysłany: 07-02-2016, 13:52 sprawdzenie lancera
|
|
|
Witam
Mam zamiar kupić lancera 2,0 kombi z 2005r.
Mam oto takie pytanie czy warto jechać do ASO na" przeswietlenie"? i ile to kosztuje czy do zaprzyjaźnionego warsztatu.
Auto ma być z Warszawy i sprawdzany w Warszawie. |
_________________ zbychu74 |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 07-02-2016, 16:59
|
|
|
Moim zdaniem nie warto, lepiej chyba zamówić sobie sprawdzenie chociaż by ze strony AutoTesto. Ja byłem na przeglądzie przed zakupowym w ASO i żałuję. Dołożymy bym bym parę zł i samochód przejrzał by mi zeczoznawca, a nie pracownik ASO. |
|
 |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Pomógł: 19 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 889 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 07-02-2016, 18:28
|
|
|
Zaprzyjaźniony warsztat lub tak jak radzi brylekVFR rzeczoznawca. Bywają też stacje diagnostyczne z takimi usługami. Do ASO do warto tylko po historię się udać, jeżeli sprzedawca będzie twierdził, że tam było serwisowane. |
|
|
|
 |
|
|