Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 19:56
[I 2.4 MIVEC] Zbiornik paliwa
Autor Wiadomość
bolek11 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi outlander
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-03-2016, 11:52   [I 2.4 MIVEC] Zbiornik paliwa

Witam wszystkich maniaków miśka,mam problem ze zbiornikiem paliwa zgnił nadaje się tylko do wymiany ale nigdzie nie mogę znalezc używki może ktoś co ś podpowiedzieć?Nowy to kosmiczne pieniądze.Mój misiek jest z 2004r 2,4benzyna 4WD.Pozdrawiam wszystkich.

elektryk 
Forumowicz

Auto: auto
Wysłany: 06-03-2016, 00:59   

Czy z tymi zbiornikami jest jakiś duży problem? Na allegro stoi sporo 2.4 na części, tylko trzeba pytać bo nie wystawione wszystkie części. Od 2.0 też powinien podejść.

bolek11 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-03-2016, 17:52   

Witam,sam jako zbiornik do tego modelu i rocznika nie jest nigdzie wystawiony muszę zasięgnąć języka czy od 2,0 będzie pasował-dzięki.Jak wpisać na allegro misiek na części?Dziękuję i pozdrawiam.

elektryk 
Forumowicz

Auto: auto
Wysłany: 06-03-2016, 21:40   

bolek11 napisał/a:
Witam,sam jako zbiornik do tego modelu i rocznika nie jest nigdzie wystawiony muszę zasięgnąć języka czy od 2,0 będzie pasował-dzięki.Jak wpisać na allegro misiek na części?Dziękuję i pozdrawiam.
Szukaj po dużych kawałkach np "drzwi", "klapa", "pas przedni", etc. Przynajmniej w tej chwili wyskoczyło parę ofert gdzie w opisie jest wspomniane że mają "wszystko".

bolek11 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 07-03-2016, 17:18   

Witaj,zrobiłem jak podpowiedziałeś wytypowałem 21 telefonów i za którymś z kolei trafiłem ten sam model i rocznik jutro gość ma wysłać.Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu