|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Halogeny w CA0 1,6 |
Autor |
Wiadomość |
adamC [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2007, 23:46 [CA4A 1.6] Halogeny w CA0 1,6
|
|
|
Witam
Tak sie zastanawiam czy halogeny to ma kazde CA0 1,6 oczywiście nie bite, czy tylko konkretne wersje? Jutro jade obejrzec kolejnego CA0 1,6 a nie ma halogenów. |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 15-10-2007, 00:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 03-03-2007, 03:52
|
|
|
z tego co mi wiadomo wszystkie colty GLX(i) (czyli 1,6) posiadaly w swoim wyoisazeniu halogeny przeciw mgielne przednie. |
|
|
|
 |
Pieniek
Mitsumaniak
Auto: Carisma DiD HP 2001
Pomógł: 24 razy Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 284 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 03-03-2007, 08:52
|
|
|
Kiedyś miałem CAO GLXI 1.6 z 93 r (wersja fińska). Na pewno nie był bity z przodu i nie miał halogenów tylko fabryczne zaślepki. Miał natomiast rzadko spotykane spryskiwacze reflektorów przednich, podgrzewane fotele i światła mijania podpięte pod zapłon |
_________________ Pieniek |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 04-03-2007, 21:50
|
|
|
Wersje GLXi (niezależnie 1.3 czy 1.6) powinny mieć haolgeny. |
|
|
|
 |
jotupe [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2007, 14:26
|
|
|
Moj CA0 1,8 GTI '93R ma fabryczne halogeny.
Ale musze je już wymienić. bo są pordzewiałe. Macie może jakiś namiar, gdzie moge je dostać ? |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 05-03-2007, 21:52
|
|
|
ale pamietajcie ze CAO 1.6 bylo takze w uboższej wersji GLi. Ja w swoim GLXi mam halogeny, ale kumpel tez w GLXi ma fabryczne zaslepki.
[ Dodano: 05-03-2007, 21:56 ]
jotupe napisał/a: | Moj CA0 1,8 GTI '93R ma fabryczne halogeny.
Ale musze je już wymienić. bo są pordzewiałe. Macie może jakiś namiar, gdzie moge je dostać ? |
ja mielam niezlogo zonka jak ostanio zarowke zmienialem. Tak pordzewial ze mi sie w dloni rozpadl. fotka
wiec dolaczam sie do pytanka. |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 05-03-2007, 22:25
|
|
|
jest colt na czesci i maja (mieli) halogeny wystawione.
LINK
tutaj mieli jeszcze pare dni temu, moze aukcja sie skonczyla,albo sprzedali. |
|
|
|
 |
adamC [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2007, 23:07
|
|
|
Na Was zawsze mozna liczyć z odpowiedzią.
Byłem dzis zobaczyc tego colta 1,6CA0. Moje zdziwienie - zdjecia na allegro calkiem inne niz samochod na zywo! Autko na zadjeciach nie ma halogenow, kierownica dwuramienna, i chyba brak obrotomierza. Dzis patrze - alumy, obrotomierz, kiera trójramienna, wszystko gitara, pierwsze spojrzenie na autko super kupuje. Po blizszym obejrzeniu kompletna padaka jesli chodzi o blachy. Tyl byl bity, musialo zagiac blachy na nadkolach i tez byly robione, blacha pod zderzakiem tylnim to wogole nie byla robiona, tylko kit i farba, koles sie zarzekal ze wstawial tylko nadkole(robil to jego brat mechanik), wachacze zardzewiale, i cale te prowadnice obok wachaczy(sanki?)tez. Przod byl nie bity to fakt, silnik umyty. Auto na 100% przyjechalo bite, koles sie zarzekał ze nie, typowy handlarz. Jako ciekawostka wspominalem ze na zdjeciach nie mial obrotomierza a faktycznie mial - po wlaczeniu dlugich swiatel wskakiwaly krotkie, a na krotkich swiecila kontrolka dlugich, wiec musieli cos grzebac. Wspolczuje temu kto te auto kupi, bo na tej kasie co wylozy sie nie skonczy.Cholernie ciezko znalezc colta w granicach 6tys, w miare dobrym stanie. Z jednej strony zawod ze znow to nie to autko a z drugiej ze nie wyrzucilem kasy w bloto.
Sory ze pisze na temat halogenow ale nie bede zakladal nowego tematu.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 06-03-2007, 12:42