|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MSR i LPG |
Autor |
Wiadomość |
cerberian
Nowy Forumowicz
Auto: Space Runner 2.0, 16V, 136 KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-04-2016, 13:45 MSR i LPG
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich MitsuManiaków.
Jestem nowym użytkownikiem i nie za bardzo się jeszcze orientuję w tym forum, z tego co czytałem nic nie wynikło więc zgłaszam nowy temat.
MSR 2.0 16V 136KM rocznik 2000 w dniu jutrzejszym jadę obejrzeć i może kupić takie cudo; moje pytanie dotyczy instalacji LPG do tego autka- czy można założyć, jaką założyć, jak się będzie sprawować i na co zwrócić uwagę, a także jak to jest z regulacją zaworów w tym modelu (hydraulicznie czy manualnie?) Jeżeli jest konieczny system lubryfikacyjny to jaki? Bardzo dziękuję za poświęcony czas i odpowiedzi- oczekuję niecierpliwie, bo między innymi LPG jest tu przeważającym argumentem co do zakupu.
Pozdrawiam "C" |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 05-04-2016, 17:27
|
|
|
Poczytaj ten temat, dotyczy też takiego silnika jak masz http://forum.mitsumaniaki...1461841#1461841
Tylko czytaj od tyłu to będziesz najbardziej na bieżąco.
Ps. Nie daj się namówić na lubryfikację bo to tylko wyciągnięcie kasy. |
|
|
|
 |
|
|