Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6 Sport Edition, 2000 rok, K-Zdrój
Autor Wiadomość
crushyna 
Nowy Forumowicz

Auto: Avance 2.5 V6 kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-05-2016, 11:45   [EAx 97-04] Galant 2.5 V6 Sport Edition, 2000 rok, K-Zdrój

Hej! Jestem tu nowy, i od pewnego czasu przymierzam się do kupna Galanta.
Wersja 2.5 V6 tylko w opcji :) Potrzebuje fachowego oka do tego przypadku ;)

Kod:
Oferta od    Osoby prywatnej
Marka    Mitsubishi
Model    Galant
Rok produkcji    2000
Poj. silnika    2 498 cm3
Paliwo    Benzyna
Moc silnika    163 KM
Przebieg    227 180 km
Typ nadwozia    Kombi
Kolor    Srebrny
Stan techniczny    Nieuszkodzony
Skrzynia biegów    Manualna

Opis:
Sprzedam MITSUBISHI GALANT 2.5 V6 2000 Rok Po Lifcie w wersji SPORT EDITION wyposażony w :klimatyzacje [climatronik]-sprawna,zegary high contrast, 4 x elektryczne szyby,elektryczne lusterka,wspomaganie kierownicy,ABS,4 x poduszka powietrzna,tempomat,aluminiowe felgi 17 cali,welurowa tapicerka,światła przeciwmgłowe,radio / CD mp3,lakier metallic,centralny zamek na pilota,fabrycznie przyciemnione szyby tylne,podgrzewana szyba przednia oraz lusterka.Samochód idealny dla osób szukających auta rodzinnego ,komfortowego oraz jeśli trzeba dynamicznego przy umiarkowanym spalaniu jak na tą pojemność.Auto jest w dobrym stanie wiadomo nie jest nowe i posiada małe wady związane z normalnym użytkowaniem wgniotki, rysy ,itp.Silnik w idealnym stanie chodzi jak zegarek który bardzo dobrze nadaje się do montażu instalacji gazowej LPG.W ostatnim czasie: łączniki stabilizatora tył ,tarcze klocki tył,tuleja zwrotnicy tył P,kpl wahaczy PP(banan+prosty). Nie jestem handlarzem auto jest zarejestrowane i opłacone na mnie, ważny przegląd nowe oc.Więcej info odnośnie auta przez telefon jeśli nie odbieram jestem w pracy proszę zostawić sms w sprawie auta ja oddzwonię w weekendy można dzwonić 24 h .Na życzenie mogę dosłać więcej zdjęć.Możliwa zamiana na samochód z lpg lub diesel.np toyota corolla,avensis vw passat ,golf honda accord lub inny proszę o oferty ze zdjęciem.Jeśli widzisz to ogłoszenie to znaczy że jest aktualne.

Z góry mówię, iż jestem w stanie wydać około 12-13k na Galanta, więc w tym przypadku miałbym około 5-6k na starcie na jego remonty czy renowacje - czy to blacha, rozrządy, sprzęgło czy lakier.
Chociaż też chciałbym go też po drodze zagazować ;)

Galant 2.5 V6 Sport Edition - Kudowa Zdrój

Dario1986 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5 v6 kombi 2002
Wysłany: 11-05-2016, 15:30   

auto od Mitsumaniaka sądząc po naklejkach :) , niestety nie wiem czyje... może właściciel lub ktoś kto rozpoznaje auto się odezwie i się dowiesz czegoś więcej.

Jeżeli blacha jest bez większych ognisk rudej to warto, za 3 tys, wsadzisz LPG i zostanie Ci 3tys na ewentualną eksploatację.
Opel Astra 1.6 8v, 94r.
MITSUBISHI GALANT 2.0 16V, 98r.-sprzedany
MITSUBISHI GALANT 2,5 v6 2002r. kombi

crushyna 
Nowy Forumowicz

Auto: Avance 2.5 V6 kombi
Wysłany: 11-05-2016, 21:10   

Czyli rozumiem karoseria jak i wyposażenie wyglądają "legitnie" na ten rocznik?
O co pytać konkretnie jak będę dzwonił?
No i tak z grubsza: ile kosztuje
- wymiana rozrządu
- wymiana sprzęgła ?

dmi 
Mitsumaniak

Auto: Avance 2.5 V6 A/T
Wysłany: 12-05-2016, 00:24   

Jeżeli blacha jest w miarę zdrowa to ta osoba, która sprzedaje tego gala za takie pieniądze postradała zmysły :)

póki co widzę, że nadkola były robione oraz kielichy, czy dobrze to wie tylko właściciel.

czarny.marcin 
Mitsumaniak

Auto: Bądź Moją Walentynką :)
Wysłany: 12-05-2016, 11:13   

dmi napisał/a:

póki co widzę, że nadkola były robione oraz kielichy, czy dobrze to wie tylko właściciel.

raczej nie robione tylko zamalowana rdza srebrna farbą żeby na zdjęciu nie paliło w oczy

BMW :D - jest
Lancer kombi 2.0 Sport :) -jest
Suzuki Swift :) - jest
Carisma 1,6 -była
Colt CJ0 - jest :)
Galant EA5W 6A13 -był
Galant E54 Diamond 6A12 - był
Mazda MX-3 -była
Renault Megane Coupe -było

Odpowiedz do tematu