|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
elektryka w mitsubishi |
Autor |
Wiadomość |
Takumi [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2007, 15:50 elektryka w mitsubishi
|
|
|
witam wszystkich.opisałem w ostatnim poscie problem z oswietleniem schowka.Jak sie okazało po sprawdzeniu bezpieczników które były ok,stykow ok problem tkwi w upalonym albo naderwanym kablu.W zwiazku z tym czy ktos mógłby mi wskazac który to dokładnie kabel jest za to odpowiedzialny?Bo w manualu nie moge sie doszukac.A nie chciałbym sprawdzać w całej wiazce kabli jeden po drugim ktory to jest bo to troche czasu zajmie a i wiaze sie z rozkreceniem kokpitu.Taka błahostka a tyle roboty!Po drugie czy ktoś testował magnetyzery w swoim eclipsie?Bo z opinii na stronach polskich i zagranicznych chwala sobie.Korzysci z tego plynace to:lepsze spalanie miesznki paliwowej,Przyrost mocy oraz zmniejszenie spalania na poziomie 10-15% poza tym stabilniejsza praca silnika oraz mniejsze zuzycie elementów mechanicznych. jestem ciekaw odpowiedzi.Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
pawulec [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2007, 20:09
|
|
|
A skąd masz manual?
Problem z kabelkiem radzę Ci udać się do elektryka, on to znajdzie w 15min, zalacisz kilka złotych i masz z głowy.
Magnetyzery sobię daruj, to jest chorendalna mistyfikacja.
Chyba że ktoś wierzy w Fenk Szuii, ale to juz kwestia wiary |
|
|
|
 |
|
|