|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MMSC / bluetooth w lancerze X |
Autor |
Wiadomość |
Lojezu91
Mitsumaniak

Auto: Lancer 09 CY3A
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 23-05-2016, 17:05 MMSC / bluetooth w lancerze X
|
|
|
Hello!
Taki maly problem mam, ze przestal mi dzialac modul bluetooth w ogole nic zero, null nawet jak kliikam na przyciski za niego odpowiedzialne, nie uruchamia sie "spiker"
Pytanie co robic ? da sie jakos modul bluetooth zresetowac i przywrocic fabryczne ustawienia, albo poprostu uruchomic recznie ? czy jesli nie dziala to oznacza tylko jedno ze nie dziala ? |
_________________ Wydaje mi się, że wolność pachnie jak benzyna ;>
zobacz moja galerie >klik< |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 23-05-2016, 22:28
|
|
|
A poszukales na forum odpowiedzie? Moduł ciepły ? Jak ciepły to raczej do wymiany. |
|
 |
tyku
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 56 razy Dołączył: 25 Sty 2012 Posty: 3004 Skąd: INTERNET
|
|
|
|
 |
Lojezu91
Mitsumaniak

Auto: Lancer 09 CY3A
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 23-05-2016, 23:11
|
|
|
brylekVFR napisał/a: | A poszukales na forum odpowiedzie? Moduł ciepły ? Jak ciepły to raczej do wymiany. |
przyznam sie bez bicia ze w ogole nie szukalem na forum mam nadzieje ze wybaczysz... Modul? widze ze bedzie akcja poszukiwawcza gdzie on w ogole jest ;P
Co ja bym bez ciebie zrobil! kolejny raz mi ratujesz 4 litery! dzieki! |
_________________ Wydaje mi się, że wolność pachnie jak benzyna ;>
zobacz moja galerie >klik< |
|
|
|
 |
|
|