|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eclipse 2g szarpie |
Autor |
Wiadomość |
Mariusz2807
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 2g
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-05-2016, 17:45 Eclipse 2g szarpie
|
|
|
Witam serdecznie.mam problem z moim cliperem mianowicie średnio trzyma obroty a jak ruszam to strzela do dolotu powietrza,podczas jazdy ma jakby mniej mocy i czasami zatrzyma się na 4-5 tys obrotów chwilę i po chwili go puszcza dalej. |
|
|
|
 |
mozo1992
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse
|
Wysłany: 30-05-2016, 09:27
|
|
|
masz gaz założony ?
[ Dodano: 30-05-2016, 09:31 ]
ja tak miałem samo z tym że mam jeszcze w gazie zmieniłem świece i przewody problem minął. Mam wersje USA wiec przewody jest cieżko dostać az poczytałem ze pasuja od dodge/chevrolet stratus ale kosztowały 180 zł wiec najpier żeby to sprawdzić wyciągałem po kolei przewody gdy praca silnika sie nie zmieniła mi na 1 i 3 garze miałem pewność że to przewody bo świece prędzej zmieniłem i byłem pewny że jak kupie przewody to kasa nie pójdzie w błoto. |
|
|
|
 |
misiak1988
Nowy Forumowicz unknown
Auto: mitsubishi eclipse 2
|
Wysłany: 30-03-2017, 13:16
|
|
|
Witam,
Odświeżę temat ponieważ u mnie dzieje sie coś podobnego. Silnik póki nie złapie tak 50C poszarpuje, potem jest ok? Czy to może być wina świec/przewodów? |
|
|
|
 |
Alex85
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II
|
Wysłany: 30-03-2017, 13:47
|
|