|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nie działa mi zegarek i radio |
Autor |
Wiadomość |
kukum
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1,6 16v GLX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-06-2016, 13:44 Nie działa mi zegarek i radio
|
|
|
Witam robiłem wiązke do tego małego sterownika klima ten co wyświetla temperature w srodku i na zewnatrz . Gdy go robiłem zwarłem przypadkiem dwa kabelki i nie działało radio ale po chwili sie właczyło , później tez mi sie zwarły kabelki i nie działa radio zegarek i nie pokazuje mie sie kontrolka od srs na zegrach patrzyłem na bezpieczniki ale wydaja sie ok i nie wiem co to moze byc jakis przekaźnik czy co ? a zalezy mi na radiu bo jeżde duzo i bez radia to tak łyso troche |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 04-06-2016, 20:46
|
|
|
Bezpieczniki sprawdzałeś w skrzynce pod maską i w kabinie nad nogami kierowcy? |
|
|
|
 |
kukum
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1,6 16v GLX
|
Wysłany: 06-06-2016, 20:36
|
|
|
ok wszystko gra, tylko mam takie jeszcze pytanie ten wslażnik od temp zew i wew i ustawianie temp klimy to kazda cari miała czy to jest nie wiem czy ktos to dołozył niby na tym jest wyryty znak mitschubischi |
|
|
|
 |
|
|