|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:30 |
prośba o ocene- czy warto |
Autor |
Wiadomość |
remiczek [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2007, 07:50 prośba o ocene- czy warto
|
|
|
witam
to już któreś moje podejscie do Cari
proszę o opinie
dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 23-03-2007, 10:35
|
|
|
Ciemne zdjecia (kolor samochodu) ciezko cos wychwycic na lakierze. Generalnie ta Cari prezentuje sie bardzo przyzwoicie, choc moze to jest moje zludzenie ale wydaje mi sie ze lampa od strony kierowcy (przednia) jest nowsza niz ta druga (bardziej jasna-ale mozliwe ze jest to moje przewidzenie). ..hmmmm ciekawe jaka jest to wersja wyposazeniowa Fele od Elegance, ale czarne lusterka i klamki
Ale ogolnie mi sie podoba i w ogole jest bardzo ladna Mysle ze warta obejrzenia (ale dobry mechanior przede wszystkim)
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Tanpit [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2007, 13:44
|
|
|
Cytat: | hmmmm ciekawe jaka jest to wersja wyposazeniowa Fele od Elegance, ale czarne lusterka i klamki |
Takie felgi byly tez w wersji Avance i jest to chyba wlasnie ta opcja, co sugeruja czarne lusterka, klamki oraz ciemny kolor wykonczenia wnetrza.
Auto prezentuje sie ladnie, ale wypadalo by je zobaczyc z bliska.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|