Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zakup Outlandera
Autor Wiadomość
Roger23 
Nowy Forumowicz

Auto: Hyundai Elantra
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-08-2016, 22:37   Zakup Outlandera

Witajcie.Powoli zaczynam szukać Outlandera II.Potrzebuje go w wersji 7 osobowej.Jaką wersję silnikową polecacie?Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Nie ukrywam,że chciałbym kupić go ze skrzynią automatyczną.Czy takowe były oferowane w Polsce i jak sie sprawują w tym samochodzie.Kwota,którą chce przeznaczyć na zakup to około 50 tys złotych.

alojso 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0 DI-D
Wysłany: 09-08-2016, 22:57   

Polecam wersję 2.0DiD + Chip. I oczywiście z manualem, automaty to same problemy (szczególnie używki, gdzie ludzie mają zawsze gdzieś wymiany oleju).

Mi podczas zakupu zwracali uwagę, żeby na 'locku' zrobić kółeczko na max. skręconych kołach (czy nic nie hałasuje ze strony napędu).

SZCZAW 
Forumowicz

Auto: O III 3.0 V6 z 2017
Wysłany: 11-08-2016, 10:20   

posiadam 2,4 benz. z skrzynką CVT, samochód polecam w 100%, małe "ale" to wyprzedzanie szybkie, robię na łopatkach przy kierownicy, lepiej ciągnie, posiadam już trzy lata na bieżąco płyny, w mostach i skrzyni na czas, nie zawiódł mnie ani razu_zima-lato, na siedzeniach 6,7 mogą jechać ale dzieci i do 100 km , zamontowany gaz i przejechane na nim około 65000, proponuję założyć dodatkowe tylne spręzyny lub nowe wzmocnione , nie będzie siedział na tyłku. Miałem szczęście bo kupiłem od kobieciny, z polskiego salonu więc mogłem sprawdzić jego historię. nie szukałem diesla z uwagi na awarie szczególnie w zimie.jeździłem 3lit. benz. z USA w porównaniu z moim jest odczuwalna różnica w mocy i inna skrzynka jakby żwawsza, lecz środek fajniejszy u mnie.

qbota 
Forumowicz

Auto: OII 2.4 CVT
Wysłany: 12-08-2016, 10:34   

Podpisuję się pod @SZCZAW, przy czym łopatkami się raczej nie bawię. Może dlatego, że generalnie prawej nogi nie oszczędzam i invecs u mnie zawsze zwarty i gotowy.

Komandor 
Mitsumaniak

Auto: OII 2.4 cvt, Romet Ogar 125 ;)
Wysłany: 12-08-2016, 22:40   

Polecam i ja wersję 2.4 cvt chociaz jezdzę "tylko" na benzynie. Auto właściwie bezawaryjne, sprawne i na autostradzie i w lekkim terenie, spalanie do zaakceptowania... Sportowych osiągów nie szukam bo do zabawy mam coś innego

Trik 
Mitsumaniak
1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Wysłany: 17-08-2016, 20:41   

Szybkie pytanie w temacie, Któren to sprzedaje białego Outka II w okolicach Lublina. Naklepka na klapie kieruje Mię do naszego forum. Kolega ma jeszcze na podwórku przeprawowego mobila i coś z SUV w kolorze brąz metalik. Ale chodzi mi o OII.

Odpowiedz do tematu